Connect with us
Împușcături la o școală din Franța, în urma cărora mai mulți copii au fost răniți. O persoană înrmată a deschis focul în liceu.

Externe

Împușcături la o școală din Franța. Mai mulți copii răniți. Atacatorul a fost REȚINUT

Împușcături la o școală din Franța. Incidentul a avut loc într-un liceu din Grasse, în apropiere de Cannes. Trei copii sunt răniți și alte cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au suferit atacuri de panică. Atacatorul, un elev de 17 ani, a fost reținut.

Împușcături la o școală din Franța, atacatorul a fost reținut

Update, ora 17:03: Un dispozitiv exploziv a fost detonat de pirotehniști la liceul Tocqueville. Este vorba de un colet care conținea o pulbere neagră și care fusese lăsat în interiorul liceului.

Update, ora 15:10: O persoana a fost reținută. Este vorba de un elev de 17 ani. El avea asupra lui o pușcă, două pistoale și două grande, potrivit unor surse din poliție citate de presa franceză.

Update, ora 14:32: Populația a primit o alertă de atentat: „Adăpostiți-vă într-un loc sigur și nu vă expuneți”.

Știre inițială: Un bărbat înarmat cu mai multe arme a intrat în școală și a început să tragă.

Mai multe persoane au fost rănite.

Presa franceză relatează că o persoană a fost reținută.

Scenariul se repetă- Masacru la o școală din SUA, 20 de copii morți

Unul dintre cele mai sângeroase atacuri armate a fost la o școală din SUA, în 2012. Tragedia s-a produs în orașul Newtown, în statul Connecticut. Un tânăr a început să împuște la întâmplare elevii și profesorii, reușind să ucidă 20 de copii și 6 adulti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top