Connect with us
Joaca i-a adus moartea! Cum și-a ucis un tânăr tatăl în timp ce se jucau

Externe

Joaca i-a adus moartea! Cum și-a ucis un tânăr tatăl în timp ce se jucau

Se știe că jocurile copiilor sunt inofensive și nu afectează în niciun fel dezvoltarea lor, din contră, favorizează educația acestora. Cu toate acestea, unele activități sunt mai periculoase decât par, iar asta au simțit-o pe pielea lor un tată și un fiu.

Și-a omorât tatăl dintr-un joc

O situație tragică a avut loc în Marea Britanie. Un veteran de armată, Malcolm Callender, a murit în timp ce se juca cu fiul său, el fiind și cel care l-a ucis, însă este prea mult spus. Cei doi erau foarte apropiați și încă de când Ewan Callender era mic, obișnuiau să se joace diferite jocuri, printre care și unul în care trebuiau să se lovească peste față, pentru a vedea care dintre ei este mai puternic.

Într-o zi, când băiatul a venit acasă alături de un prieten, tatăl lui l-a provocat la o partidă de joc. Conform tânărului oaspete, Ewan l-ar fi refuzat pe tatăl său de câteva ori, însă acesta a insistat, ceea ce l-a determinat, în final, să accepte.

Tatăl și-a așezat mâinile la spate pentru a demonstra că joacă foarte corect și a așteptat lovitura fiului. Acesta l-ar fi lovit atât de tare, încât veteranul s-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit la cap. Lovitura a fost extrem de puternică. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, însă a murit din cauza unui hematom subdural acut, deși medicii au făcut tot posibilul pentru a-l salva.

Băiatul a fost extrem de speriat și a declarat că a nu voia să se joace, pentru că știa că va pierde și la fel l-a sfătuit și prietenul său, însă tatăl lui l-a provocat.

„S-a întâmplat chiar în fața casei noastre. Urma să ies cu Luke, iar tatăl meu se îndrepta în casă, cu prietenii săi, când mi-a spus: „Acum e șansa ta”. Am știut exact la ce se referă, un joc între ei, deși Luke mi-a spus să nu fac asta pentru că oricum voi pierde”, a declarat Ewan Callender.

Băiatul care a fost martor la întâmplare susține că lovitura nu a fost una extrem de puternică. Soția regretatului susține că era foarte competitiv și niciodată nu îi plăcea să piardă, motiv pentru care l-ar fi ambiționat pe fiul său să-l lovească tare.

Tânărul a fost arestat chiar în momentul în care autoritățile au ajuns la fața locului, dar procurorii au decis să nu ducă cazul în instanță.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top