Connect with us
Kim Jong Nam, fratele vitreg al liderului nord-coreean Kim Jong-un, a fost asasinat pe aeroportul din Kuala Lumpur, transmite presa internațională.

Externe

Kim Jong Nam, fratele vitreg al lui Kim Jong-un, ar fi fost asasinat pe aeroport

Fratele vitreg al liderului nord-coreean Kim Jong-un, Kim Jong Nam, a fost asasinat pe aeroportul din Kuala Lumpur (Malaezia), informează o sursă guvernamentală din Coreea de Sud, citată de presa străină.

CITEȘTE ȘI: IOHANNIS, ANUNT BOMBĂ DESPRE DEMISIE!

Conform agenției Reuters, Kim Jong Nam ar fi fost atacat cu ace otrăvite de două femei. Acestea ar putea fi agente ale regimului totalitar de la Phenian.

Kim Jong Nam nu avea o relaţie bună cu fratele său vitreg şi nu mai locuia de câţiva ani în Coreea de Nord.

Autorităţile malaeze au declarat că un cetăţean nord-coreean neidentificat a murit în drum spre spital, după ce a fost preluat de pe aeroportul Kuala Lumpur. Între timp, un angajat al secţiei de urgenţe de la spitalul Putrajaya a confirmat că cetăţeanul nord-coreean decedat s-a născut în 1970, iar numele său de familie este Kim.

În 2001, Kim Jong Nam a fost reţinut pe un aeroport japonez după ce autorităţile au descoperit că folosea un paşaport fals. Acesta s-a apărat, susţinând că voia să viziteze Disneyland Tokyo.

Până în acest moment, regimul din Coreea de Nord nu a făcut nicio precizare pe marginea acestui subiect.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top