Connect with us
O vedetă PRO TV și-a găsit sfârșitul omorâtă de propriul soț. Detalii înfiorătoare despre crimă

Externe

O vedetă PRO TV și-a găsit sfârșitul omorâtă de propriul soț. Detalii înfiorătoare despre crimă

Este tragedie fără margini în familia actriței care a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia. Anchetatorii ajunși la fața locului au rămas fără cuvinte când au văzut cu câtă cruzime a fost omorâtă actrița.

Polițiștii au găsit-o pe femeie în imobilul în care locuia, cu gâtul tăiat. După ce a ucis-o cu sânge rece, soțul acesteia s-a aruncat de la etajul 7, pierzându-și și el viața.

Crima șocantă a avut loc în Republica Moldova după ce un bărbat s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Chișinău. Ulterior soția acestuia a fost găsită moartă, cu gâtul tăiat.

După o serie de mai multe verificări, polițiștii au făcut public numele femeii ucise

Este vorba de Anastasia Cecati, model și cunoscută actriță. Tragic este faptul că cei doi aveau și un copil în vârstă de doar 3 săptămâni. Frumoasa moldoveancă s-a lansat in modeling la vârsta de doar 16 ani.

Tânăra a apărut și în videoclipul Crash & Burn, al renumitului DJ Basshunter.

Femeia dăduse lovitura și în România, unde i se oferise un rol în serialul Las Fierbinți, difuzat pe Pro Tv.

Este vorba despre modelul și cântăreața Anastasia Cecati. Familia și prietenii sunt în stare de șoc iar contul ei de Instagram a fost umplut de mesaje de condoleanţe.

Anastasia pregătea acum un album dar se ocupa şi de modă.

În vârstă de doar 31 de ani, Anastasia Cecati era o persoană cunoscută în lumea modei, era cântăreaţă, dar şi actriţă. Anastasia a câștigat locul doi la un concurs de frumusețe și a apărut și într-o revistă pentru bărbați.

Citește și Un cunoscut doctor în numerologie a murit pe pârtia de schi. Unde s-a întâmplat tragedia

Fost olimpic internațional și doctor în numerologie, în vârstă de doar 38 de ani, Alexandru a avut parte de un sfârșit cu adevărat tragic.

Departe de granițele țării, acolo unde își făcuse un rost cu câțiva ani în urmă, bărbatul a murit într-un accident stupid pe o pârtie de schi.

Alexandru Ene Splentter a fost elev al Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu” din Bârlad. Olimpic național și internațional, a decedat la numai 38 de ani, într-un accident de schi.

Era doctor în numerologie, la Institutul Aeronautic German

Alexandru Ene, fiul profesoarei de fizică și a inginerului Florin Ene, plecați în Statele Unite după 2000, lucra la Institutul Aeronautic German (European Space Agency) – omolgul NASA din Europa.

Bărbatul avea doi copii și era un renumit numerolog, cu perspective. Locuia la München, împreună cu familia sa.

Stupidul accident s-a petrecut pe o pârtie de schi, acolo unde bărbatul se afla împreună cu fiul său. Vestea morții lui Alexandru a picat ca un trăsnet peste familie dar și peste colegii acestuia.

2 Comments

2 Comments

  1. rosa

    2018-02-21T07:11:58+02:00 at 7:11

    ce rapandula ,ca mai toate lighioanele venite de peste prut…sigur a calcat pe bec boarfa de a omorat-o ala, nimeni nu-si bate muierea degeaba

  2. Letiția Mihaela

    2018-02-20T17:20:20+02:00 at 17:20

    Păcat de copilaș ca a rămas orfan important este ca a murit și el criminalul

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top