Connect with us
Pacientul 1 vindecat de coronavirus s-a îmbolnăvit din nou

Externe

Pacientul 1 din Italia vindecat de coronavirus s-a îmbolnăvit din nou

Primul pacient, numit pacientul unu îmbolnăvit  cu Coronavirus s-a vindecat, dar astăzi acesta a fost testat iar medicii i-au spus că s-a îmbolnăvit din nou.

Spitatelele din Bergamo sunt pline, medicii abia fac față și lucrează suplimentar. Nu mai sunt locuri în spitalele din Italia, 2060 de persoane au nevoie de reanimare.

Citește și: Toate zborurile spre Spania au fost anulate, după cazul de la Otopeni

De luni s-au alocat 25 de miliarde de euro pentru sprijinrea familiilor, 10 miliarde de euro pentru locurile de munca, vouchere pentru bone și alte măsuri pentru fiecare regiune în parte.

Citește și: STARE DE URGENȚĂ: Restaurante, cafenele, baruri, cluburi, biserici, evenimente închise

În Milano nu se mai plătesc parcările.

Autoritățile se plâng însă că italienii nu ascultă ordinele autorităților și aceștia se plimbă pe străzi, metrourile sunt pline și sunt la un pas să decidă închiderea transportului public.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Externe

To Top