Connect with us

Externe

Panică în aer! Un avion cu 232 de oameni la bord a aterizat de urgenţă, de teama unui incendiu

Un avion cu 214 pasageri şi 18 membri ai echipajului la bord, care zbura de la Londra la Hong Kong, a aterizat de urgenţă în Siberia, după ce un indicator de bord a arătat că a izbucnit un incendiu în cală.

Cursa Cathay Pacific a aterizat de urgenţă, în siguranţă, pe aeroportul Tolmacevo, din Novorsibirsk, din nord-estul Rusiei, în cursul nopţii de marţi spre miercuri.

Un indicator a arătat că este un incendiu

La circa şase ore de la decolarea aeronavei Boeing-777, un indicator din cabină a arătat că este un incendiu în zona de bagaje.

Autorităţile au demarat imediat o anchetă, însă deocamdată nimic nu sugerează că ar fi fost, într-adevăr, vorba de un incendiu. „Primele informaţii arată că aterizarea a fost provocată de activarea greşită a unui indicator de urgenţă”, a anunţat Poliţia din Novorsibirsk, citată de agenţia TASS.

Citește și: Incident aviatic în Canada. Aterizare de urgență. 40 de oameni la bord
„Siguranţa pasagerilor noştri şi a membrilor echipajului este prioritatea noastră. Ajutăm pasagerii să se cazeze la hotel, pentru a se odihni, până la sosirea unui alt avion. Le mulţumim autorităţilor şi echipelor ruse care ne-au ajutat la sol pentru susţinere şi pasagerilor noştri pentru înţelegere”, a anunţat Cathway Pacific pe Twitter.

Tot astăzi, mai multe curse au fost anulate în România din cauza ceței, iar unele dintre ele au fost reprogramate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top