Connect with us
Președinta Boliviei a fost testată pozitiv la coronavirus! Încă un șef de stat infectat

Externe

Președinta Boliviei a fost testată pozitiv la coronavirus! Încă un șef de stat infectat

Știre de ultimă oră. Președinta Boliviei a fost testată pozitiv la coronavirus. Jeanine Anez, a anunţat joi că a fost testată pozitiv la coronavirus şi că se simte bine. Rezultatul a venit la câteva zile distanță de cel al președintelui Braziliei. Și el este infectat cu noul coronavirus. Oficialul a dezvoltat simptome, iar testul a ieșit pozitiv.

Președinta Boliviei a fost testată pozitiv la coronavirus

Președinta Boliviei a declarat că se simte bine și că va continua să lucreze din izolare. Anunțul a fost făcut pe contul său de Twitter, printr-o înregistrare video. Ea a mai spus că va sta în carantină 14 zile, după care va fi retestată.

În vârstă de 53 de ani, Jeanine Anez candidează la alegerile prezidențiale din 6 septembrie.

Președinta Boliviei s-a testat pentru coronavirus după ce câțiva membri ai Guvernului au declarat că sunt infectați. Se pare că și testul ei a rezultat același lucru.
Jeanine Anez este al doilea şef de stat sud-american pozitiv la coronavirus. Și președintele Braziliei este infectat cu COVID-19.

Jair Bolsonaro a avut simptomele specifice infectării cu acest virus, inclusiv temperatura crescută. În vârstă de 65 de ani, Bolsonaro are febră 38 °C , tușește și a început tratamentul împotriva coronavirusului. Starea generală a acestuia este bună.

Președintele Braziliei a mai fost testat pentru coronavirus în luna martie a acestui an, când a explodat numărul cazurilor de coronavirus. Deși presa a anunțat infectarea oficialului, el a infirmat informația printr-un mesaj postat pe Twitter.

La acea vreme, fusese testat imediat după ce secretarul de presă al președintelui brazilian s-a îmbolnăvit  Președintele Braziliei este cunoscut pentru neîncrederea pe care o are în capacitatea acestui virus de a face rău. El a declarat în mai multe rânduri, că noul coronavirus este o mică răceală.

După Statele Unite, Brazilia este ţara cea mai afectată din lume de pandemie, cu 1,6 milioane de cazuri de COVID-19 dintre care 65.487 de decese până în prezent.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top