Connect with us
Avion prăbușit în mare, în largul coastelor statului asiatic Myanmar, vineri, 28 octombrie. Autoritățile încearcă să localizeze epava.

Externe

Un avion s-a prăbușit în mare, lângă statul Myanmar

Un avion s-a prăbușit în mare, în largul coastei statului Myanmar, au anunțat autoritățile locale. Aeronava este, deocamdată, neidentificată.

Incidentul s-a produs vineri, în largul coastei de vest, iar autoritățile din țara asiatică încearcă să localizeze epava.  “Tot ce vă pot spune acum cu siguranţă în prezent este că nu este o aeronava a liniei noastre aeriene, din câte am verificat deocamdată:, a spus un reprezentant al Departamentului pentru Aviaţie Civilă din Myanmar, Tin Maung.

Citește și: Avion prabusit in judetul Brasov, aproape de o cale ferata.

“Niciuna dintre (aeronavele – n.r.) noastre nu au anunţat vreo problemă. Încercăm să aflăm mai multe despre aeronava prăbuşită”, a adăugat el.

Conform reporterului BBC Jonah Fisher, ar fi vorba despre o aeronavă de mici dimensiuni, care ar fi efectuat un zbor domestic.

În luna februarie, un alt incident aviatic s-a produs în Myanmar. Un avion militar s-a prăbușit la scurt timp după decolarea din capitala Napydaw. Patru din cele cinci persoane aflate la bord au murit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top