Connect with us
Un tren regional a lovit o turmă de oi în Germania

Externe

Un tren regional a lovit o turmă de oi în Germania

Un tren regional a lovit o turmă de oi în sud-vestul Germaniei miercuri şi a ucis 50 de animale, informează DPA.

În urma acestei coliziuni, ce a avut loc miercuri dimineaţă în apropiere de oraşul Konstanz din landul Baden-Wurttenberg, nu au fost înregistrate victime omeneşti şi nici persoane rănite, a precizat Poliţia locală.

Din motive care nu au fost deocamdată elucidate, aproximativ 450 de oi au scăpat din ţarcul lor şi au ajuns pe şinele de cale ferată.

Un tren regional a ucis 50 de oi

Conductorul trenului nu a putut să oprească la timp şi vehiculul a ucis 50 de animale.

Un cioban local a preluat la stâna lui oile supravieţuitoare.

Conductorul şi cei patru pasageri aflaţi în tren au scăpat nevătămaţi.

Linia de cale ferată a fost închisă timp de mai multe ore, iar autorităţile feroviare au redirecţionat celelalte garnituri pe o rută alternativă.

Citește și Brașov: Tren în flăcări între Brașov și Cristian. Pompierii au intervenit de urgență

Un incendiu a avut loc marți într-un tren de călători, între Brașov și Cristian. Incendiul a pornit de la un scurtcircuit, dar pompierii au reuşit să stingă focul înainte ca acesta să cuprinsă întreaga garnitură. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Incendiul s-a produs la un tren de călători între Braşov şi Cristian. În tren nu se aflau pasageri la momentul producerii incendiului. Pompierii au lichidat incendiul fără probleme.

Citește și Incendiu la Școala 124 din Capitală. Descoperirea celor de la IGSU

Cauza probabilă este un scurtcircuit la instalaţia electrică.

„Am intervenit pentru lichidarea unui început de incendiu la un tren. A fost vorba despre un scurtcircuitul s-a produs la instalaţia electrică .Ulterior s-a aprins uleiul de frânare. Colegii au ajuns repede la faţa locului şi au lichidat incendiul fără probleme. Nu erau persoane în tren, nu au fost persoane afectarea în vreun fel“, a declarat Luiza Dănilă reprezentant al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top