Connect with us
Noi imagini sfâșietoare cu Tavy Puștiu și soția lui, imediat după accident! Striga de durere

Locale

Noi imagini sfâșietoare cu Tavy Puștiu și soția lui, imediat după accident! Striga de durere

A apărut prima filmare realizată la scurt timp după accidentul nimicitor în care a murit artistul Tavy Puștiu! Câțiva dintre martorii tragediei au observat cum a reacționat soția manelistului când i-a văzut trupul fără viață. Imaginile care au fost înregistrate cu un telefon mobil îți sfâșie inima.

Soția lui Tavy Puștiu, filmată când i-a văzut trupul fără viață

Potrivit unor surse din cadrul anchetei deschise de polițiștii din Ploiești, se pare că Monica nu s-ar fi asigurat la trecerea la niveul cu calea ferată din zona Obor, iar un tren a spulberat mașina în care se afla alături de soțul ei. Manelistul Tavy Puștiu și-a dat ultima suflare la câteva minute după impactul violent, care a transformat autoturismul celor doi într-un ghem de fiare. Imediat după accident, mai mulți martori le-au sărit în ajutor și au încercat să-i elibereze din mașină. Unul dintre cei care au ajuns la locul impactului a filmat eforturile oamenilor.

“Nu-l mișca. Adu ceva să lucrăm aici, la baterie. Nu-l mișca, doamna este asistentă, auzi”, a spus unul dintre indivizii care erau lângă autoturismul condus de soția lui Tavi Puștiu.

Vezi și: Scrisoarea lui Tavy Puștiu pentru soția sa, moștenirea lăsată femeii pe care o idolatriza

La un moment dat, a apărut o femeie îmbrăcată cu o geacă roșie și un rucsac în spate, care este asistentă, conform unor martori. Femeia a rugat mulțimea să se îndepărteze și s-a apropiat de victimele care erau grav rănite.

“S-ar putea să fie lovit la coloană, lăsați-l un pic. Dați-vă…”, a strigat femeia.

După cum puteți vedea pe filmarea de mai jos, doi dintre martori au încercat să verifice dacă bărbatul aflat în dreapta șoferiței mai este în viață.

Vezi și: Drama lui Tavy Puștiu, nevasta l-ar fi amenințat că divortează, ancheta dată peste cap

“Ia vezi, frate, are puls? Vezi la mână!…”, a afirmat unul dintre ei, iar celălalt i-a spus pe un ton disperat: “N-are mă… Ea are…”. Un al treilea martor le-a zis: “Las-o pe doamna un pic, las-o pe doamna”.

Soția lui Tavy Puștiu se aude strigând de durere

După un timp, câțiva dintre martori îl recunosc pe Tavy Puștiu. Reacțiile unora dintre ei sunt următoarele: “E Tavy?” și “Bă, ești prost?”. După ce a analizat situația în care se aflau cei doi soți, asistenta i-a întrebat alarmată pe cei de lângă mașina distrusă în urma impactului cu trenul: “Ați chemat ambulanța? A pierdut mult sânge…”.
“Da, am chemat…”, i-a răspuns una dintre persoane.

Unul dintre martorii care era aproape de soția lui Tavy Puștiu a încercat să o liniștească și i-a spus: “Hai, că imediat vine… Stai calmă, stai calmă. Respiră, respiră…”. În vârstă de 24 de ani, Monica abia putea să își strige durerea fizică din cauza șocului suferit, dar și pe cea sufletească. Gândul că soțul său a murit în accidentul provocat de ea o ucidea încet, încet…

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top