Connect with us
Unul dintre cântăreții preferați de milioane de români A MURIT

Externe

Unul dintre cântăreții preferați de milioane de români A MURIT

Este doliu în lumea muzicii după artistul a plecat fulgerător dintre noi. Starul a murit la vârsta de 57 de ani din cauza dependenţei de droguri, potrivit unui comunicat al familiei muzicianului. Prietenii şi familia sunt îngenuncheaţi de durere.

Chuck Mosley, fost solist al trupei Faith No More, a murit la vârsta de 57 de ani din cauza dependenţei de droguri, potrivit unui comunicat al familiei muzicianului, citat de Variety.

Citeşte şi Scrisoarea unei mame, aflată pe moarte, pentru copiii ei. Ce le transmite micuţilor

„După o lungă perioadă de cumpătare, Charles Henry Mosley III şi-a pierdut viaţa pe 9 noiembrie 2017, din cauza dependenţei. Vă spunem asta în speranţa că va folosi şi altora care se luptă cu această boală”, se arată în comunicatul familiei.

Formaţia Faith No More i-a adus un omagiu fostului lor coleg

„Cu inima grea, am aflat de moartea prietenului şi colegului de trupă, Chuck Mosley (…) Cât de norocoşi am fost că am putut cânta împreună anul trecut când am relansat primul nostru album. Multora le va lipsi entuziasmul, umorul şi stilul lui. Am fost o familie, una neobişnuită şi disfunţională, şi vom fi întotdeauna recunoscători pentru timpul petrecut cu Chuck”.

Născut la Los Angeles, Mosley a cântat cu basistul Bill Gound într-o trupă numită Animated. Cei doi s-au alăturat Faith No More în 1983.

Una dintre melodiile care au făcut furori a fost lansată prin Warner Bros

Mosley a cântat pe primele două albume ale trupei, „We Care a Lot” (1985) şi „Introduce Yourself” din 1987, care a fost lansat prin Warner Bros.

Chuck Mosley a fost înlocuit în 1988 de Mike Patton, cu care trupa a lansat albumul de succes „The Real Thing”, în 1989, în care apar hit-uri precum „Epic” şi „Falling to Pieces”.

Citeşte şi 3 cupluri din zodiac care nu rezistă după ce se mută împreună

Mosley a dat în judecată formaţia, invocând violarea parteneriatului. Cazul s-a încheiat în afara curţii. Mai târziu, el a înfiinţat formaţia Cement şi au urmat albume solo şi reuniuni ocazionale cu Faith No More.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top