Connect with us
Veste proastă pentru turiștii care și-au programat vacanța. Ce țară a decis să închidă plajele

Externe

Veste proastă pentru turiștii care și-au programat vacanța. Ce țară a decis să închidă plajele

Sezonul vacanțelor în Spania a început. Vara a sosit, iar oamenii deja și-au ales destinațiile turistice unde își vor petrece timpul liber. Având în vedere situația cu care se confruntă omenirea, multe domenii au fost afectate, în special turismul. Deși situația din Spania a fost una critică, cu un număr extrem de mare de infectări și decese, ocupând locuri fruntașe în topuri, deja s-a pregătit pentru sezonul estival și i-a primit pe turiști. Totuși, acum a luat acum o decizie de ultimă oră pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus. Astfel, mai multe plaje de pe teritoriul spaniol au fost închise, deoarece situația a început să se agraveze.

Veste proastă pentru turiștii care și-au programat vacanța. Ce țară a decis să închidă plajele

Spaniolii iau măsuri radicale pentru a împiedica răspândirea noului coronavirus, după ce situația a început să se complice. Vor închide anumite plaje din cauza supraaglomerării, pentru a preveni o creștere bruscă a numărului de infectări. În urmă cu câteva săptămâni, autoritățile spaniole au decis redeschiderea plajelor pentru turiști, dar pentru că numărul îmbolnăvirilor crește în continuare vertiginos, au decis impunerea unor restricții pentru a preveni o eventuală tragedie, având în vedere că Spania a fost grav afectată de criza sanitară.

Cu toate acestea, s-a aflat printre primele țări care au redeschis turismul, pentru a nu fi afectată de criza economică care amenință întreaga lume, având în vedere că Spania produce sume considerabile datorită acestui domeniu. În perioada pandemiei, provincia Malaga a fost cea mai afectată de coronavirus, urmată  de Cadiz și apoi de Huelva. Tocmai de aceea, consiliile locale au decis să interzică activitatea de pe plaje din cauza supraaglomerării din ultima perioadă, pentru a evita un alt val de îmbolnăviri. Ministrul sănătății regionale, Jesus Vazquez Almuina, a declarat că cele mai multe focare au izbucnit în baruri.

Plajele se vor închide și în regiunea Segria din Catalunia din partea de nord-est a Spaniei, la aproximativ nouăzeci de mile de Barcelona. Oamenii sunt restricționați în ceea ce privește deplasarea, cu excepția celor care o fac în scop profesional, medical sau pentru a acoperi alte nevoi.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top