Connect with us
Horoscop iunie 2016 - Luna marilor rascoale

Știri

Horoscop iunie 2016 – Luna marilor rascoale

Luna iunie se anunta una cu schimbari pentru zodii. Daca unor nativi le va merge bine, pentru altii, prima luna a anotimpului cald s-ar putea sa aduca lucruri nu tocmai placute. Retrogradarea lui Neptun poate sa provoace multe neplaceri.

Stresul este cuvantul care va defini zodiile in luna iunie. Multe probleme le asteapta mai ales in Casa Parteneriatelor si a Relatiilor. Putine semne zodiacale vor putea trage linia cu plusuri la final de luna, insa incercarile la care vor fi supuse le vor intari in activitatile lor viitoare. Zodiile de foc vor avea o luna de… foc, iar cele de pamant vor avea ceva probleme de comunicare. Nici zodiile de aer nu o vor duce excelent, cu exceptia Balantei, care reuseste sa faca pace cu cei din jur.

Citeste si: Horoscop dragoste iunie 2016. Zodiile cu noroc in iubire

Horoscop iunie 2016: Ce castiga zodiile in luna iunie

Se poate spune ca vara vine ravasind sufletele nativilor: Fecioara va afla cine ii este prieten si cine nu, Scorpionul se va retrage intr-o solitudine absoluta, Capricornul primeste reprosuri de la partenerul de viata, Pestele este nevoit sa isi amane orice calatorie in interes de serviciu, iar Racul se va simti vinovat intr-o chestiune despre care niciodata nu banuia ca se va descoperi.

Geamanul afla adevaruri crunte si trebuie sa isi schimbe tactica de persuadare, iar Taurul are ceva probleme cu banii. Cat despre Berbec, acesta isi va transporta problemele de la serviciu acasa, ceea ce ingreuneaza relatia cu familia.

Varsatorul ar putea sa se impace pana si cu cei mai aprigi dusmani, iar Leii trebuie sa aiba mai mare grija de sanatatea lor ca oricand. Sagetatorul este nativul care va sta cel mai bine la toate capitolele si e posibil sa primeasca o oferta de vacanta greu de refuzat.

Trigonul format din Jupiter si Pluto retrograd le va aduce linistea tuturor nativilor spre final de luna, astfel: Scorpionul va iesi din barlog si va actiona in cel mai potrivit mod cu putinta, Berbecul e posibil sa primeasca niste bani sau chiar o bursa care il ajuta sa isi revina din punct de vedere financiar, iar Fecioara isi recupereaza capacitatea de a comunica fara derapaje verbale. Si Pestele are de castigat ceva in luna iunie: va invata sa isi infraneze poftele culinare daunatoare.

Horoscop iunie 2016 Berbec

Horoscop iunie 2016 Berbec: Intrarea lui Neptun retrograd in Pesti pe 14 iunie provoaca o serie de nelinisti in sufletul tau.

Iunie va debuta cu stres la locul de munca. Proasta organizare a celorlalti si incapacitatea ta de a te adapta la haos te vor macina inca din primele zile ale lunii. Vei fi nevoit sa faci o serie de compromisuri pentru linistea ta interioara, insa nu va fi cea mai buna alegere caci, fiind cel mai capos semn din zodiac, nu iti convine deloc sa cedezi, mai ales atunci cand stii ca ai dreptate si o poti dovedi usor.

Horoscop iunie 2016 Berbec: Probleme in casa ta din cauza jobului

Problemele de la locul de munca vor fi transportate la domiciliul tau. Va trebuie sa gasesti echilibrul intre necazurile profesionale si relatie cu ai tai, in special cu persoana iubita. Va trebui sa inveti sa nu iti lasi afectata viata sentimentala de tot ce este extern acesteia, chiar si daca la mijloc e vorba despre banii care intretin casa.

Din punct de vedere amoros, persoana iubita va fi alaturi de tine in fiecare moment. Vei avea parte de o luna tensionata in sectorul banilor si al sanatatii. Stresul care se va acumula treptat iti poate crea serioase probleme de sanatate, deci ai mare grija cum te pozitionezi fata de evenimentele care te survoleaza.

Vei fi nevoit sa fii mai impaciuitor in special cu prietenii. Multi dintre amicii tai vor incerca sa te ajute, insa incapatanarea ta va fi prea mare ca cei din jurul tau sa poata face ceva pentru binele tau. E posibil sa mergi intr-o calatorie spre sfarsitul lunii sau chiar inceputul lunii iulie. Acela va fi momentul in care te vei elibera de toate problemele.

Un alt aspect important pentru tine in luna iunie este imaginea pe care ti-o vei crea despre tine, in ochii tai. S-ar putea sa te confrunti cu cateva episoade de depresie sau anxietate din cauza lipsei de autostima.

Pentru a recastiga increderea in fortele proprii, ar fi bine sa iti amintesti din cand in cand ca au fost perioade si mai grele in viata ta. Discuta cu prietenii tai mai vechi, cu cei pe care ii stii inca din liceu. Ei iti pot confirma ca nu e nimic gresit la tine, ca tot ceea ce iti trebuie este putina chizbuinta si rabdare.

Horoscop iunie 2016 Berbec: E posibil sa obtii o bursa de merit

Tot in iunie vor fi persoane care iti vor solicita ajutor financiar. Nu e bine sa cazi in aceeasi capcana si de data aceasta. Multe datorii nu se vor intoarce inapoi, asa ca ai mare grija pe cine imprumuti, chiar daca argumentele si dramele lor sunt usor de inteles. Multa lume vrea sa profite de bunatatea ta si stie foarte bine care sunt punctele tale sensibile.

Sunt sanse maxime sa obtii o bursa de merit daca esti student sau chiar un job temporar in afara. Vara aceasta poate fi una a redescoperirii tale profesionale in cazul in care esti somer. Daca ai familie si copii, afla ca vei avea ceva treaba cu cei mici in iunie.

Mofturile lor te vor obosi foarte tare, deci, pregateste-te cu cele mai bune argumente. Trebuie sa inveti sa le spui nu, dar nu intr-un mod autoritar pentru ca s-ar putea sa ii indepartezi de tine. Relatia dintre parinte si copii se realizeaza printr-un dialog sincer.

Citeste in continuare horoscopul lunii iunie 2016 pentru zodia Taur

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top