Connect with us
Horoscop iunie 2016 - Luna marilor rascoale

Știri

Horoscop iunie 2016 – Luna marilor rascoale

Horoscop iunie 2016 – RAC

Horoscop iunie 2016 Rac: Venus poposeste in zodia ta pe 17 iunie si intensifica dorul de parinti.

Inceputul lunii va fi destul de complicat pentru tine, mai ales din punct de vedere relational. Tot ce inseamna relatie cu cei dragi, incluzand aici atat rude cat si prieteni sau colegi de la locul de munca de care te-ai atasat, va fi bulversat de prezenta lui Venus.

Horoscop iunie 2016 Rac: Te vei simti cu musca pe caciula

Te pasc sentimente de culpa mai ales intre 10 si 20 iunie, cand vei simti o nevoie acuta de a te exprima, de a-ti cere scuze acolo unde este cazul. Iti vei dori din rasputeri sa schimbi lucruri, sa indrepti greseli ale trecutului, sa intelegi de ce anumite persoane continua sa te evite.

Va fi o luna a testarilor si din punct de vedere amoros. Comunicarea cu partenerul va fi ceva mai dificila, iar asta se va observa prin felul in care acesta iti va raspunde la mesaje. Va fi necesara o upgradare a felului in care comunici pentru ca propozitiile pompoase si atent ticluite nu vor mai cuceri pe absolut nimeni. Vei fi nevoit sa joci cartea sinceritatii cu cele mai simple cuvinte pe care le ai la indemana. Va trebui sa explici babeste, sa iti justifici anumite atitudini pe care altii le pot considera drept tradare.

Luna iunie aduce si lucruri bune, deci poti respira usurat daca te gandesti cum sa iti imparti bani. Vei avea suficiente resurse financiare incat sa iti permiti mici escapade, mai ales ca tentatia calatoriilor pe timp de vara va fi suficient de mare. Ar fi bine sa profiti de vremea frumoasa din iunie pentru a calatori de unul singur pentru a-ti pune ordine in ganduri.

Asadar, va fi o luna a reasezarii din punct de vedere emotional, o perioada in care te vei trezi cu dusuri reci de fiecare data cand vei crede ca esti pe drumul cel bun. Nu te panica daca sufletul tau va fi vitregit de afectiune. In iunie vei avea nevoie de mai multa ratiune decat de sentimente pentru a nu evita erorile trecutului.

De asemenea, tot in luna iunie, spre final, s-ar putea sa primesti o oferta interesanta din partea unui prieten. E posibil sa te implici intr-un parteneriat interesant din care sa iti vina si mai multi bani decat pana acum.

Horoscop iunie 2016 Rac: Te implici in cauze umanitare

Daca ai lucruri pe care trebuie sa le recuperezi de la cineva, fie ca este vorba de o datorie mai veche sau bunuri materiale, in iunie exista toate sansele sa primesti inapoi ce e al tau. Anumite persoane s-ar putea sa iti ceara ajutorul din punct de vedere financiar, chiar pentru cauze umanitare. Vei demonstra ca nu ai inima de piatra, iar ajutorul tau s-ar putea sa le schimbe vietile celor din jurul tau.

Cu sanatatea vei sta bine in luna ce vine. Trebuie sa ai mare grija la vicii si la felul in care iti desfasori viata sexuala. Pot aparea mici probleme in acest sens, insa nu ai de ce sa te panichezi. Anumite examene medicale pe care ti le vei face iti vor arata ca esti mai degraba ipohondru decat bolnav, ca toate bolile inchipuite de care credeai ca suferi nu exista.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top