Connect with us
Horoscop iunie 2016 - Luna marilor rascoale

Știri

Horoscop iunie 2016 – Luna marilor rascoale

HOROSCOP LUNA IUNIE – LEU

Horoscop iunie 2016 Leu: Soarele care intra in zodia Gemeni iti creeaza probleme.

Luna iunie debuteaza cu o serie de examene la care nu ai cum sa te pregatesti in cateva ore. Vin o serie de facturi pe care va trebui sa le platesti, spun astrele, cu varf si indesat. Toate acele probleme pe care le-ai lasat nerezolvate in ultimii ani se acumuleaza intr-o singura luna intr-un mod pe care nu aveai cum sa il preconizezi. Trebuie sa iti cauti argumente suficient de convingatoare pentru cei care iti cer explicatii, iar printre acestia se numara rude apropiate si chiar persoana iubita.

Horoscop iunie 2016 Leu: Va trebui sa te aduni

De fiecare data cand Soarele (steaua care te guverneaza) intra intr-o zodie de aer inseamna plusuri, dar mai ales minusuri pentru o zodie de foc. Tu esti un semn de foc care trebuie sa fie extrem de atent la tot ce misuna in jurul tau, de la parteneriate instabile care te pot afecta fara sa iti dai seama, ca un efect de domino, pana la neintelegeri in familie ce te pot afecta tocmai pentru ca nu te implici.

Soarele iti ofera ceva ragaz sa te aduni, insa nu suficient de mult timp incat sa intelegi ceva din ce ti se intampla, caci vantul, reprezentat de semnele aerelor, muta totul dintr-o parte in alta.

Din punct de vedere financiar, lucrurile par a se imbunatati daca te bazezi numai si numai pe banii facuti din propria ta munca. Nu vor mai cadea bani din cer, iar daca vrei confort din acest punct de vedere, ar fi bine sa tragi mai tare pentru ca ai toate sansele sa obtii sume frumoase. Un nou proiect iti poate scoate peri albi, insa nu e nevoie sa te impacientezi. Vei vedea ca nervii consumati vor fi bine rasplatiti din punct de vedere monetar la final de luna.

Relatia cu prietenii va decurge binisor. Incapatanarea ta poate fi capitolul la care vor exista mici scurtcircuitari. Trebuie sa inveti sa fii mai tolerant, sa lasi de la tine, sa vezi si cealalta perspectiva asupra problemei pe care o ai in fata. Prietenii te pot invata multe lucruri, inclusiv cum sa depasesti perioada emotionala dificila care se anunta. Tot ce trebuie sa faci este sa lasi putin orgoliul la o parte si sa ii asculti.

Daca ai de dat un examen important in luna iunie si nu mai poate fi amanat, vei beneficia de suficienta inteligenta incat sa ‘fentezi’ sistemul, asta daca nu ai invatat suficient. Si nu vorbim aici despre plagiat sau copiat, insa vei avea cateva sclipiri de geniu care te vor salva din situatiile buclucase la care te vor supune profesorii.

Horoscop iunie 2016 Leu: Ai grija de pielea ta

Cu sanatatea vei sta bine in luna iunie, insa trebuie sa ai mare grija cu expunerea la soare. Nu exagera foarte tare oricat de mult iti place sa fii mangaiat de razele astrului care te guverneaza. Esti predispus la tot felul de probleme ale pielii.

Sensibilitatea ta la caldura se poate accentua spre finalul lunii iunie. Problemele de sanatate vechi dispar treptat. Tratamentele pe care le-ai urmat pana acum incep sa dau roade. Nu e rau sa te apuci de sport: o ora de alergat dimineata, pe racoare, ajuta corpul sa se refaca.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top