Connect with us
Horoscop iunie 2016 - Luna marilor rascoale

Știri

Horoscop iunie 2016 – Luna marilor rascoale

Horoscop iunie 2016 – Sagetator

Horoscop iunie 2016 Sagetator: Neptun retrograd in Pesti te avantajeaza toata luna!

Relatiile de prietenie se intaresc in luna iunie si asta datorita prezentei lui Neptun in Pesti, in faza retrograda. Sunt o serie de miscari interesante in harta ta astrala in a sasea luna din an si trebuie mentionate rand pe rand.

Iunie va fi luna in care multe proiecte la care ai muncit enorm se vor finaliza. Poti castiga si bani destui cat sa iti pregatesti vacanta mult visata sau sa faci o investitie de suflet. Esti printre nativii cei mai avantajati de marele Neptun, mai ales in sectoarele dragostei si al carierei.

Iunie este o luna ideala pentru a te impaca cu persoanele cu care erai certat de mai multa vreme. Restabilesti relatii de prietenie mai vechi si faci tot posibilul sa te implici in viata de cuplu mai mult decat ai facut-o pana acum. Oamenii din jurul tau descopera in tine acea persoana empatica, plina de compasiune pe care ai ascuns-o in ultima perioada din cauza norilor negri care s-au tot adunat deasupra ta.

Horoscop iunie 2016 Sagetator: Primesti propuneri de vacanta

Unii dintre prieteni ar putea veni cu oferte interesante. S-ar putea sa primesti propuneri de vacante interesante petrecute impreuna cu ei sau chiar invitatia intr-un parteneriat de afaceri atractiv atat din punct de vedere al volumului de munca, dar mai ales din punct de vedere financiar.

Vei finaliza proiecte importante si vei avea parte de mult sprijin din partea celor dragi mai ales daca ai de gand sa iti schimbi locul de munca sau sa aplici la un concurs in cadrul companiei la care lucrezi pentru un post mai bine vazut, deci mai bine platit. Este posibil sa inchei cateva tranzactii financiare importante ori sa ajuti o persoana care are nevoie de un credit. Poti gira pentru cineva drag, insa e foarte bine sa afli toate informatiile despre chichitele avocatesti ale contractelor de credite inainte sa dai cu subsemnatul.

Pot aparea neintelegeri birocratice in recuperarea unor sume importante de bani. Te poti ‘bate’ cu bancile sau cu functionarii publici de la primarie. Vei avea castig de cauza. Dupa un tur al birourilor vei beneficia de banii pe care, pana la urma, i-ai muncit cu propria ta sudoare.

Horoscop iunie 2016 Sagetator: Relatia cu partenerul va fi excelenta

Recuperarea acestor sume de bani trebuie sa fie o lectie de viata pentru tine, si anume, va trebui sa inveti sa devii mai responsabil cu fiecare leu pe care il scoti din buzunar atunci cand iesi in oras la cumparaturi. In luna iunie ai noroc la achizitii privind interiorul casei tale. Schimbarea mobilei sau a canapelei ori introducerea unui ghiveci cu flori in camera ta iti poate aduce o stare mai buna, acel confort psihic pe care oricine il merita atunci cand ajunge obosit acasa de la locul de munca.

Relatia cu partenerul va fi excelenta. Nu vor exista neintelegeri, ba se poate spune ca pasiunea care exista intre voi va creste in intensitate. Vei trai nopti unice, in care romantismul si erotismul se vor impleti perfect, ca o cununa de flori.

Sunt cateva semne de intrebare cu privire la anumite examene medicale pe care vrei sa le faci de la o vreme. Vei descoperi mici carente pe care organismul tau le are, insa pentru a nu te trata de unul singur, ar fi bine sa vorbesti cu un nutritionist pentru a afla de unde iti extragi toate lipsurile care iti pot crea probleme serioase.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top