Connect with us
Horoscop iunie 2016 - Luna marilor rascoale

Știri

Horoscop iunie 2016 – Luna marilor rascoale

Horoscop iunie 2016 GEMENI

Horoscop iunie 2016 Gemeni: Mercur intra in zodia ta si aduce o serie de plusuri.

Luna incepe cu cateva targuieli la locul de munca. Astepti de la cei din jur la fel de multa implicare ca si pana acum fara sa realizezi care sunt lucrurile ce au dus la reticenta lor in ceea ce te priveste.

Horoscop iunie 2016 Gemeni: Vei afla adevaruri crunte

Trebuie sa inveti sa iti folosesti astfel discursul pentru ca, desi vei fi aspectat pozitiv in Casa Comunicarii, nu vor fi suficiente cuvintele pentru a rezolva anumite probleme. Se urgenteaza lamurirea relatiilor de prietenie care au fost fracturate in ultima vreme, ori din lipsa de comunicare ori din superficialitatea cu care le-ai tratat.

Un bun amic s-ar putea sa iti spuna adevaruri crunte de ascultat in jurul datei de 20 iunie, asa ca pregateste-te sa dai fata cu realitatea asa cum este ea, nu cum ti-o imaginezi tu. Daca vrei sa ii convingi pe ceilalti de contrariul, trebuie mai intai sa iti recunosti greselile, mai ales daca ele au rasat rani adanci in sufletele celor dragi tie.

Din punct de vedere financiar, va fi o luna in care vei da bani in stanga si dreapta si o vei face pe organizatorul pentru anumite persoane care te angajeaza in proiectele lor datorita priceperii de care dai dovada. O sa demonstrezi inca o data ca esti un bun organizator si ca atunci cand ai in cap un plan frumos, nu te pui pe leneveala doar visand la el.

Cu dragostea… Ei, si aici, lucrurile incep sa se schimbe: si in bine, dar si in rau. Inceputul lunii poate fi promitator daca esti in cautarea aventurilor sexuale si nimic mai mult. Poti intalni persoane interesante cu care sa iti pui in practica cele mai nebunatice fantezii.

A doua jumatate a lunii te prinde ceva mai suparat decat de obicei si asta pentru ca realizezi ca sexul nu e tot ce conteaza in viata. Visezi din nou la acea persoana pe care sa o strangi in brate seara, la final de zi. Iti va fi foarte greu sa te desprinzi de stilul de viata solitar, dar s-ar putea sa gasesti o persoana exact pe placul tau undeva la final de luna, chiar inceputul lunii iulie.

Horoscop iunie 2016 Gemeni: Trebuie sa iti schimbi tactica de manipulare

Trebuie sa ai mare grija la tehnicile pe care le vei folosi in a-ti exprima sentimentele. Nu mai merge aceeasi tactica de manipulare pe care ai folosit-o pana acum, fapt pentru care va trebui sa schimbi macazul de urgenta.

Doar cativa prieteni apropiati iti vor da credit in tot ceea ce vei afirma, dar si aceia vor veni cu o serie de intrebari pe care nu le poti prevedea ca sa se convinga de spusele tale. Este o luna in care, desi vei avea debit verbal, s-ar putea sa te dai de gol in multe situatii pe care ti le vei propune sa le castigi.

Cu sanatatea vei sta excelent, mai ales ca vara este anotimpul in care te simti cel mai liber. Ai grija la noptile racoroase din iunie; unele dintre ele pot fi inselatoare si s-ar putea sa racesti. Daca ai in clipa de fata probleme de sanatate sau examene de facute, ele se vor rezolva cu bine dupa a doua jumatate a lunii iunie, undeva prin 17, 18, 19 sau chiar 20 cel tarziu.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top