Connect with us
Horoscop iunie 2016 - Luna marilor rascoale

Știri

Horoscop iunie 2016 – Luna marilor rascoale

Horoscop luna iunie – Fecioara

Horoscop iunie 2016 Fecioara: Pe cerul astral al planetei care are grija de tine in luna iunie, Jupiter, se va arata din nou Crucea Cosmica Mutabila, cea care te cizeleaza, dar care te poate afecta in Casa Sanatatii.

Luna incepe promitator pentru tine. Toate probleme de care te-ai temut vor putea fi rezolvate cu sprijinul de care continui sa beneficiezi din partea lui Jupiter. Aceasta planeta te va incuraja sa spui raspicat tot ceea ce te doare, sa te impui fara niciun fel de menajament, sa rupi de la radacina raul, sa dai nume si prenume atunci cand ceva te deranjeaza, sa indici cu exactitate orice lucru marunt care te nemultumeste. Va fi o luna in care latura ta vulcanica va iesi la iveala si ii va surprinde pana si pe cei care credeau ca te cunosc perfect.

Horoscop iunie 2016 Fecioara: Aventuri sexuale cu un gust amar

Iunie aduce si cateva aventuri amoroase interesante pentru tine. Vei cunoaste mai multe persoane care te vor atrage din prima clipa in care le vei cunoaste. Cu unele dintre ele vei lega prietenii frumoase, iar cu altele totul se va rezuma la sex.

Marea ta provocare continua sa fie si in luna iunie gasirea partenerului de viata perfect. Vei constata inca o data ca perfectiunea nu exista, insa incapatanarea ta va provoca noi dezamagiri. Vor fi cateva persoane, chiar printre viitorii tai parteneri sexuali care iti vor lasa un gust amar. Noroc ca aceste iluzii care se vor prabusi vor fi trecatoare. Jupiter te va tine mereu de mana sa nu cazi in prapastie.

Situatia financiara se imbunatateste mai ales in prima parte a lunii. Vei castiga mai mult bani, dar acestia nu vor veni usor. Orice ban in plus se castiga cu truda in cazul tau. Intre 20 si 25 iunie vei primi sfaturi pretioase de la o persoana care stie sa faca bani din piatra seaca in legatura cu felul in care trebuie sa te responsabilizezi in fata tentatiei cheltuielilor.

Vor fi tot felul de situatii in care va trebui ca cineva sa iti dea peste mana, caci esti genul acela de persoana care poate teoretiza foarte mult pe seama economisirii banilor, insa cand vine randul sa si demonstrezi asta, te pierzi printre haine si dulciuri.

Horoscop iunie 2016 Fecioara: Vei afla cine iti este prieten si cine nu

Relatia cu prietenii se va schimba radical, la fel si cea cu familia. Se poate spune ca vei atinge un stadiu al maturitatii care te va surprinde pana si pe tine. Sinceritatea ta brutala nu va fi gustata de oricine si asta poate aduce inclusiv despartiri dureroase, dar sanatoase.

In iunie vei afla cu adevarat cine iti este prieten cu adevarat si cine nu. Vei fi o persoana noua. Vei veni cu idei revolutionare. S-ar putea sa si calatoresti in locuri care te vor incarca spiritual, acele locuri virgine, parasite de lume, in care numai tu poti gasi spectaculosul in banal.

Cu alte cuvinte, luna iunie este luna redescoperirii tale, dar si o luna in care vei pune o piatra grea constructiei succesului tau in viata. In iunie termini, de fapt, fundatia personalitatii tale. Inchipuie-ti ca viata ta este ca si o casa in constructie si ca in luna ce vine termini o parte importanta a acestei case: temelia. O casa rezistenta la fenomenele extreme ale naturii trebuie sa aiba o fundatie puternica, nu-i asa?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top