Connect with us
Horoscop iunie 2016 - Luna marilor rascoale

Știri

Horoscop iunie 2016 – Luna marilor rascoale

Horoscop iunie 2016 – PESTI

Horoscop iunie 2016 Pesti: Luna iunie va fi una plina de surprize, insa exista si cateva avertismente pe care trebuie sa le stii.

Banii nu vor reprezenta o problema pentru tine in luna ce vine deoarece ai suficient talent si indemanare incat poti sa ii produci in orice moment. Ingeniozitatea ta la locul de munca va fi la fel de apreciata ca si pana acum, ba chiar e posibil sa primesti un bonus la salariu, mai ales daca ideile tale se dovedesc a fi profitabile pentru compania la care lucrezi.

Horoscop iunie 2016 Pesti: Amana orice calatorie in interes de serviciu

Poti, de asemenea, sa recuperezi datorii mai vechi (imprumuturi acordate unor rude sau prieteni) ori sa castigi la un joc de noroc, chiar daca nu crezi foarte mult in ele. In iunie, tot ce tine de domeniul financiar iti va da suficiente sperante ca sa iti faci planuri de viitor pe care le aveai de mult in sertar.

Avand in vedere ca Neptun va fi in faza retrograda in zodia ta, apar si cateva avertismente importante. Neptun stimuleaza creativitatea, spiritul aventurier si loialitatea, dragostea si afectiunea. Spiritul tau rebel poate sa iti cramponeze anumite planuri.

Daca ai planificat o calatorie, mai ales daca este una in interes de serviciu, ar fi bine sa o amani intrucat pot aparea peripetii pe care nu le poti prevedea. Daca vrei cu tot dinadinsul sa mergi undeva, alege o destinatie sigura din toate punctele de vedere si nu te duce singur. Ia cativa prieteni cu tine sau pe persoana iubita.

Neptun retrograd mai poate aduce probleme in relatia cu un membru din familie ceva mai in varsta. E posibil sa fii implicat intr-un conflict intre generatii si, de data aceasta, nu vei mai tine partea celor tineri, ci a bunicului sau a unuia dintre parinti. Trebuie sa fii foarte atent la tot ce inseamna comunicare in familie deoarece derapajele tale verbale ii pot rani pe anumiti membri din familie.

Cu dragostea vei sta excelent. Am putea spune ca esti nativul care va avea o luna perfecta din punct de vedere sentimental. Poti sa iti faci linistit planuri de casatorie daca vrei sa iti oficializezi relatia sau sa te asiguri ca este una serioasa. Poti sa iti supui partenerul la diferite teste pentru a vedea cat de loial iti este, insa nu exagera cu capcanele.

Horoscop iunie 2016 Pesti: Atentie la excesele culinare!

In unele dintre ele ai cadea si tu fara sa ai intentia de a insela. Din punct de vedere sexual, va fi o luna incinsa. Te tenteaza sa incerci lucruri noi in pat si vei reusi sa pui in aplicare o groaza de fantezii sexuale despre care ti-a fost rusine sa vorbesti inainte. In iunie prinzi curaj si iti scoti latura erotica la iveala, ba chiar si partea ta usor exhibitionista.

Cu sanatatea pot aparea probleme daca nu esti atent la ce si cat consumi. E foarte important sa faci curatenie in stilul tau alimentar. Excesele sunt la tot pasul, iar tu esti unul dintre gurmanzii zodiacului si nu rezisti unei fripturi incinse in ulei sau unui tort de inghetata. L-ai manca de unul singur, insa dupa aceea sa nu te mai plangi ca nu mai ai energia necesara sa iti faci treaba din cauza starii de moleseala dupa o masa copioasa.

Asadar, va fi o luna extrem de interesanta, o luna in care atentia ta trebuie sa fie in continuare la cote ridicate ca sa eviti orice mic obstacol.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top