Connect with us
Horoscop iunie 2016 - Luna marilor rascoale

Știri

Horoscop iunie 2016 – Luna marilor rascoale

Horoscop iunie 2016 – Scorpion

Horoscop iunie 2016 Scorpion: Nevoia de liniste se accentueaza spre finalul lunii. Urmeaza o luna torida!

Esti zodia cu cele mai multe probleme din punct de vedere sentimental in luna iunie. Vinovate pentru starile de disconfort accentuate care vor aparea mai ales de pe 13 iunie incolo sunt planetele Neptun retrograd in Pesti si Saturn retrograd in Sagetator. Vei avea mult de furca in luna iunie mai ales in Casa Prieteniilor, cea mai periclitata de cele doua retrogradari.

Horoscop iunie 2016 Scorpion: Rabdarea va fi cel mai mare inamic al tau

Imaginea pe care ti-ai construit-o pana acum poate avea de suferit din cauza acceselor tale de furie. Nu va fi o perioada tocmai placuta, iar rabdarea va fi cel mai mare inamic al tau. Iesirile spectaculoase si negative iti pot aduce probleme la locul de munca, dar si in viata de familie. Irascibilitatea ta va fi greu de inteles pentru cei din jur.

Nimeni nu poate intelege incapatanartea ta, desi ea este justificata. Vrei ca toate lucrurile sa iasa bine si nu poti astepta termene. Nu poti munci la comanda altora. Ai nevoie de propriul tau ritm in care sa functionezi si pentru ca cei din jur sa accepte acest stil de munca, va trebui sa cobori tonul cand explici ce te doare si sa te opresti din gesticulat excesiv.

Relatia cu persoana iubita se complica pe zi ce trece. Zilele de 14, 15 si 18 iunie sunt cele mai nepotrivite pentru a initia o discutie de lamurire, clarificare, a raportului de forte care exista in cuplu. Reusesti sa transmiti agitatia si energia ta negativa celui de langa tine si, asa cum se intampla de multe ori in astfel de situatii, acuzatiile pe care le faci se intorc asupra ta ca un bumerang.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top