Connect with us
Horoscop iunie 2016 - Luna marilor rascoale

Știri

Horoscop iunie 2016 – Luna marilor rascoale

Horoscop iunie 2016 – CAPRICORN

Horoscop iunie 2016 Capricorn: Nu vei avea vara visurilor tale, ba dimpotriva.

Primele zile ale lunii iunie vor fi linistite, insa nu va fi altceva decat linistea dinaintea furtunii. Irascibilitatea ta va creste accentuat de pe 7 iunie si vei trai in permanenta stare de conflict, un conflict mai degraba interior decat exterior deoarece nu iti place sa iti dezvalui dramele celor din jur.

Aceasta stare de irascibilitate iti poate crea foarte mari probleme in finalizarea unor sarcini banale care nu merita amanare deoarece se pot face intr-un timp scurt. Intrucat nu vei mai avea rabdarea necesara, s-ar putea sa te enerveze pana si micile treburi casnice care altadata erau privite ca o metoda de relaxare.

Horoscop iunie 2016 Capricorn: Disensiuni la tot pasul din cauza incapatanarii tale

Problemele emotionale sunt cauzate in special din cauza lipsei de congruenta de care dai dovada, din cauza haosului tau mental. Vei oscila intre mai multe ipoteze cand ti se vor pune in fata niste probleme si il vei lua in brate pe „Nu” doar ca sa fii gicacontra.

Aceasta atitudine nu iti este deloc caracteristica. Stai asa! Nu spunem ca incapatanarea nu iti este specifica, pentru ca nimeni nu poate fi mai capos decat tine, ci ca, de obicei, oferi argumente puternice cand ai o discutie in contradictoriu. In luna iunie nu vei mai avea rabdare sa cauti nici acele argumente cu care sa inchizi gura targului: pur si simplu te vei manifesta ca un copil prost crescut, caruia i-au fost luate jucariile.

Problemele in dragoste nu te ocolesc, in special in perioada 22-25 iunie, cand exista sanse de 90% sa te desparti de persoana iubita. Nu stim inca daca e vorba despre o despartire temporara sau definitiva, pentru ca sentimentele nu pot fi sterse cu buretele, insa cert este ca nevoia de a sta mai mult timp cu tine insuti ca sa te analizezi si sa vezi ce se intampla in sufletul tau va fi extrem de mare.

Horoscop iunie 2016 Capricorn: Primesti reprosuri de la partener

Partenerul de viata iti poate reprosa lucruri pe care pana acum nu le-ai bagat in seama, acele situatii carora nu le acordam atentie in viata, dar care ne lovesc atunci cand ne este lumea mai degraba. Nici nu bine iti vei reveni dupa cate o zi in care erai trist caci, zbang, va veni cate un repros pe care nu ai de unde sa il apuci. Acest lucru scoate la iveala indisponibilitatea ta in unele situatii date, refuzul de a comunica sincer cu partenerul, tentatia de a-l domina pe cel de langa tine fara sa te gandesti la trairile sale, la dorintele sale.

Esti recunoscut ca cel mai bun om de afaceri din zodiac, insa in iunie vei demonstra ca pana si miliardarii pot cadea de undeva de sus. Cu banii nu vei avea mari sorti de izbanda. Norocul la verzisori va fi mai mic decat in lunile precedent, dar, sa spunem ca acesta e singurul aspect pozitiv din ceea ce iti rezerva astrele in iunie.

Un capitol pe care il neglijezi in continuare si iti poate crea mari probleme este sanatatea. Stresul pe care ti-l provoci zilnic te poate imbolnavi serios si, desi iei in deradere acest aspect, pentru ca te crezi cel mai viguros semn din zodiac, cel de care nici racelile sezoniere nu se leaga, e bine sa fii ceva mai atent la accesele de furie si alimentatia ta din urmatoarea perioada.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top