Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2017 Oana Hanganu – SCORPION

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2017 Oana Hanganu – SCORPION. Scorpionii primesc mai multe oferte de colaborare și toate sunt  avantajoase

Cel mai important eveniment astrologic al primei săptămâni din luna mai este, și pentru Scorpioni, încheierea tranzitului retrograd al planetei Mercur în zodia Berbec.

Pentru Scorpioni, revenirea planetei Mercur la mersul direct, în data de 3 mai, înseamnă stingerea tensiunilor sau conflictelor de la locul de muncă și apariția unor noi ocazii de afirmare.

Mercur va sta în zodia Berbec și în „casa Profesiei și a Sănătății” din astrograma lor până în data data de 16 mai și le va aduce reale șanse de promovare, precum și apreciere în rețeaua profesională din care fac parte.

Pentru Scorpionii care își caută un loc de muncă, Mercur, aflat, acum, în zodia Berbec, vine cu vești bune: nativii primesc oferte avantajoase din care trebuie să aleagă sau decid că e cazul să înceapă o afacere pe cont propriu.

În „casa Profesiei” din astrograma Scorpionilor se află, până la inceputul lui iunie a.c., și planeta Iubirii, Venus, care îi ajută să fie simpatizați, admirați și respectați la serviciu.

Zilele de marți și miercuri sunt perfecte pentru îmbunătățirea relației cu colegii pentru că, atunci, Luna se va afla în zodia Fecioară și în „sectorul Prietenilor și al Rețelelor” din astrograma Scorpionilor.

Dar Venus aflat în zodia Berbec  le poate aduce schimbări majore și în plan personal, sentimental: Scorpionii se pot îndrăgosti de cineva de la serviciu sau de un partener de afaceri.

În același timp, Venus, împreună cu Uranus și Mercur acționează benefic,  „în echipă” și în „sectorul Sănătății” din astrograma Scorpionilor, care sunt acum deosebit de receptivi la metodele naturiste de tratament și la cele care țin de „medicina energetică.

Și, cum, Luna este în creștere până la data de 11 mai, când va avea loc faza de Lună Plină, Scorpionii pot beneficia de tratamentele care urmăresc vitamininzarea organismului  sau  întărirea sistemului imunitar.

Scorpionii au o fantastică putere de „regenerare” și, de multe ori, cel mai puternic tratament este o „repriză de somn”.

Tocmai de aceea ar trebui ca, duminică, Scorpionii să stea acasă și să se odihnească. Luna se va afla în zodia Balanță și in „casa a XII-a” din astrograma lor și le va da nativilor chef de visare și de relaxare.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 1-7 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top