Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2017 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2017 Oana Hanganu – VĂRSĂTOR

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2017 Oana Hanganu – VĂRSĂTOR. Vărsătorii au succes în carieră și mai mulți bani în cont

Vărsătorii vor sărbători, prin muncă, „Ziua Muncii” pentru că Luna se va afla în „casa a VI-a” din astrograma lor și asta înseamnă fie că vor merge serviciu, fie că își vor lua de lucru acasă. Dar prezența Lunii în Rac mai poate însemna și o atenție sporită pe care nativii trebuie să o acorde sănătății.

Marți, Luna se va muta în „casa Iubirii” din astrograma lor și, până joi seara, Vărsătorii vor petrece mai mult timp cu persoana iubită și cu copiii.

Din 3 mai, planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Berbec și în „sectorul Comunicării și al Călătoriilor” din astrograma lor. Aici se află, din 28 aprilie, și planeta Iubirii, Venus și tot aici se află, de câțiva ani, Uranus, planeta care îi patronează pe Vărsători și îi ajută să fie originali, inovatori, moderni și să se adapteze, rapid, la nou.

Astfel, din 3 mai,  armonia se va reinstala în cuplurile în care au existat probleme, reproșurile sau neînțelegerile vor înceta, iar partenerii vor reuși să își „descarce sufletul” fără să se rănească reciproc.

Și relația dintre Vărsători și copiii lor va beneficia de revenirea lui Mercur la mersul direct și de prezența acestei planete, alături de Venus, în „casa Iubirii”. Comunicare va fi excelentă, iar Vărsătorii vor ști să devină „prietenii” copiilor lor.

În plan profesional, rămâne „de actualitate” influența lui  Saturn, aflat în zodia Săgetător și în „sectorul Prietenilor și al Rețelelor profesionale” din astrograma Vărsătorilor.

Saturn este, acum, retrograd și poate readuce în viața nativilor Vărsător prieteni vechi sau foști colaboratori sau poate „reactiva”, pentru aceștia, „rețele”  profesionale.

Cariera Vărsătorilor stă sub semnul schimbării în acest an și mulți nativi se reorientează ori reiau, la un alt nivel, activitatea într-un anumit domeniu. În acest context, chiar din această săptămână, mulți nativi se vor „reintegra” în organizații, cluburi sau comunități profesionale din care au făcut parte sau cu care au colaborat în trecut.

Schimbările și succesul din carieră vin, pentru Vărsători, și cu schimbări pozitive în plan financiar. Iar cea mai norocoasă zi va fi, pentru ei, data de 4 mai, când va avea loc „trigonul” dintre Soare și Neptun.

Acest eveniment astrogic va viza „sectorul Financiar” al Vărsătorilor, pentru că planeta Neptun se află în zodia Pești și în „casa Banilor” din astrogramă.  Neptun îi încurajează pe Vărsători să își asculte intuiția și atunci când trebuie să facă alegeri în plan financiar sau profesional sau atunci când trebuie să își evalueze colaboratorii.

„Trigonul” din data de 4 mai vizează și sectorul Familiei și Căminului din astrograma Vărsătorilor pentru că Soarele se va afla tocmai în sectorul amintit.

Asffel, în 4 mai sau în zilele următoare, Vărsătorii pot găsi soluții financiare pentru a face o achiziție importantă pentru casă, pot primi o donație de la o rudă sau, împreună cu persoana iubită, decid să se mute în altă casă. Iar Vărsătorii care doresc să vândă o casă ori un teren, pot obține, în această săptămână, prețul sperat sau chiar mai mult decât atât.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 1-7 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top