Horoscop săptămânal 1-7 mai 2017 Oana Hanganu. O zodie va fi plină de succes!

27.04.2017
Horoscop săptămânal 1-7 mai 2017 Oana Hanganu. O zodie va fi plină de succes!

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2017 Oana Hanganu. Aflați ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie și cine ar trebuie să poarte o frunză de pelin în portofel.

Berbecii nu duc lipsă de iubire și nici cu afacerile n-ar trebui să stea prea rău. Vezi aici horoscopul complet!

Taurii singuri ar trebui să onoreze invitațiile primite. Nu se știe de unde sare… iubirea! Vezi aici horoscopul complet!

Gemenii fac afaceri profitabile cu prietenii și își extind rețeaua profesională. Vezi aici horoscopul complet!

Racii pleacă în călătorie cu tot „familionul” sau își ajută rudele aflate în impas. Vezi aici horoscopul complet!

Leii trăiesc, din plin, fiecare clipă și câștigă orice competiție. Vezi aici horoscopul complet!

Fecioarele primesc bonusuri, cadouri sau finanțări pentru proiectele personale. Vezi aici horoscopul complet!

Balanțele își consolidează parteneriatele vechi iar în cele noi își asumă doar riscuri calculate. Vezi aici horoscopul complet!

Scorpionii primesc mai multe oferte de colaborare și toate sunt avantajoase. Vezi aici horoscopul complet!

Săgetătorii demarează o afacere de familie dar trebuie să aibă așteptări realiste. Vezi aici horoscopul complet!

Capricornii sunt recompensați pentru activități derulate în urmă cu câteva luni. Vezi aici horoscopul complet!

Vărsătorii au succes în carieră și mai mulți bani în cont. Vezi aici horoscopul complet!

Peștii trebuie să fie prudenți dacă fac investiții sau dacă primesc propuneri de afaceri de la prieteni. Vezi aici horoscopul complet!

Cel mai important eveniment astrologic al săptămânii este revenirea planetei Mercur la mersul direct, în data de 3 mai.

Timp de cca 3 săptămâni, cât a fost „retrograd”, Mercur a provocat tot felul de probleme de comunicare, amânări și întârzieri, probleme în călătorii sau legate de acte, aparatură electronică sau mașini. Acum, „greul a trecut” și lucrurile au revenit la normal.

Mercur zăbovește în zodia Berbec până în data de 16 mai, când se va muta în zodia Taur și ne va ajuta să fim mai practici și mai chibzuiți.

Deocamdată, aflat în Berbec, Mercur, „planeta Comunicării, a Afacerilor și Călătoriilor” ne îndeamnă să ne asumăm riscuri, să avem spririt de inițiativă și curaj, să nu ratăm oportunitățile financiare și să ne exprimăm cu îndrăzneală, opiniile.

Iar prezența Soarelui în zodia Taur și prezența planetei Iubirii, Venus, în zodia Berbec reușesc să  domolească discuțiile, mai ales cele în contradictoriu. Altfel, „ar sări scântei”…

Și tot Soarele, aflat în zodia Taur, este cel care  taie din „excesele financiare” la care ne împinge Mercur aflat în semnul Berbecului. Altfel, banii ni s-ar scurge printre degete pe lucruri cumpărate dintr-un moft de-o clipă sau din dorința de a impresiona pe cineva anume cu daruri de preț.

Iată de ce e bine să nu uităm că luni, 1 mai, eZiua de ArmindenisauZiua Pelinului” , care are puteri tainice, miraculoase. Se spune că frunza de pelin culeasă de Armindeni și purtată în portofel aduce noroc de bani și ne vindecă de obiceiul de-a arunca banii pe fereastră. Iar unii dintre noi chiar au nevoie de „leacul” ăsta, nu-i așa?!