Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - SAGETĂTOR

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 decembrie 2017 Oana Hanganu – Săgetător

Săgetătorii renunță la prietenii care i-au dezamăgit. La serviciu, au protectori discreți, dar și admiratori secreți.

Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie pentru zodia Săgetător anunță schimbări în relația nativilor cu prietenii, o agendă încărcată, admiratori și protectori, dar și un interes deosebit pentru rezolvarea unor probleme legate de foști parteneri sau de copii.

Din 9 decembrie, Săgetătorii vor prefera liniștea de acasă, pentru a se odihni și vor deveni mai selectivi în alegerea invitațiilor pe care le vor onora.

Chiar în primele zile ale săptămânii, Săgetătorii pot fi contactați de un fost partener de viață care le cere ajutorul, iar nativii vor trece peste resentimente și vor găsi soluții.

Tot în prima parte a săptămânii, Săgetătorii pot rezolva probleme cu care se confruntă copiii la școală sau, dacă aceștia sunt adulți, în afaceri sau în plan financiar.

Miercuri, 6 decembrie, va fi o zi perfectă pentru socializare, dar și pentru planuri de afaceri, discutate cu prietenii apropiați.

În ceea ce privește prietenii, Săgetătorii își vor face, în această perioadă, ordine în „cercul social” și vor stinge relațiile cu toți cei cri-au dezamăgit.

Joi, 7 decembrie, Săgetătorii se vor bucura de sprijinul discret al unui șef sau al unui coleg cu mai multă vechime în firmă și nu este exclus ca protectorul nativilor să fie, de fapt, și un admirator secret al nativilor.

Vineri, 8 decembrie, Săgetătorii pot primi o veste bună: confirmarea oficială a unei promovări care va implica și mai multe responsabilități, dar și mai mulți bani.

Sâmbătă, 9 decembrie, planeta Marte va intra în zodia Scorpion, alături de Marele Benefic. Pentru Săgetători, Marte în Scorpion va accentua nevoia de relaxare și de odihnă, de regăsire a armoniei interioare în compania celor care îi iubesc cu adevărat

Horoscop Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top