Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2017 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 1-7 mai Leu

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 1-7 mai Leu. În această săptămână, Leii trăiesc din  plin fiecare clipă și  câștigă orice competiție.

În această săptămână, Leii se vor concentra pe carieră și vor fi sprijiniți să își atingă obiectivele.

Încă din 20 aprilie,  Soarele se află chiar în  sectorul Carierei din astrograma lor, iar în ziua de 4 mai va  forma un „trigon” cu planeta Neptun aflată în zodia Pești și în sectorul avantajelor pe care nativii le pot obține cu ajutorul altor persoane.

Dar Leii nu se vor baza pe ajutorul altora, ci se vor pregăti pentru examene sau se vor perfecționa în domeniul lor de activitate, în special după data de 3 mai, când planeta Mercur va reveni la mersul direct, în zodia Berbec.

Iar în zodia Berbec se află „casa a IX-a” din astrograma Leilor, cea care este legată de studii, educație, perfecționare profesională, dar și de „străinătate”.

Cu Mercur în mers direct,în casa a IX-a și într-o zodie de Foc, (la fel ca zodia lor) nativilor Leu le va fi mai ușor să se concentreze, să „stocheze informații” și să învețe. Iar succesul lor în orice competiție va fi asigurat.

Zilele de 2, 3, 4 și 5 sunt favorabile nativilor care vor să se afirme și să câștige mai mulți bani. La început, Luna se va afla în zodia lor și îi va ajuta să strălucească în societate, apoi Luna se va muta în semnul Fecioarei și va „energiza” sectorul financiar din astrogramă.

Și tocmai pentru că Luna se va afla într-o zodie  muncitoare și perfecționistă, norocul financiar al nativilor Leu va depinde mai puțin de noroc și mai mult de munca depusă de aceștia.

Săptămâna se va termina cu Luna aflată în zodia Balanță, acolo unde se află, deja, de câteva luni, planeta Jupiter, „Marele Benefic” din astrologie.

În cazul Leilor, Luna și Jupiter le va influența sectorul Comunicării și al călătoriilor, motiv pentru care se poate spune că agenda nativilor va fi, în 7 mai, destul de încărcată.

Leii vor pleca în scurte călătorii, vor lua legătura cu prietenii, își vor vizita rudele sau vecinii (casa Comunicării dintr-o astrogramă se referă și la vecini!) sau „vor ieși în lume”, dornici să se distreze.

Dar, cum cheful de distracție îi poate împinge spre excese, Leii ar trebui să nu ignore avertismentul cu care planeta Pluton „se prezintă” în sectorul Sănătății din astrograma lor, cerându-le să aibă „simțul măsurii”.

Avertismentul lui Pluton este bine venit în cazul multor nativi Leu pentru că, în general, acestora le place să se distreze, le place să exagereze și să iasă în evidență cu orice preț. În plus, până în 20 mai,  Soarele, care îi patronează pe Lei se află în Taur, o altă zodie căreia „îi place viața”, iar Leii vor trăi fiecare clipă din plin.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 1-7 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top