Connect with us
Raed Arafat, avertisment pentru români: “Nu este vorba despre o glumă”

Justitie

Amenințări cu moartea la adresa șefului DSU, Raed Arafat

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat este ameninţat cu moartea, pe Facebook. Amenințarea vine din partea unui adept al teoriei conspirației potrivit căreia coronavirusul nu ar exista. Postarea a fost publicată aseară pe Facebook și a fost distribuită de peste 1.500 de ori.

Amenințări cu moartea la adresa șefului DSU

Raed Arafat este amenințat cu moartea. Potrivit Digi24, oamenii legii fac cercetări în acest caz. Postarea cu amenințarea a fost făcută publică pe Facebook, dar între timp a fost ștearsă.

Amenințări cu moartea la adresa șefului DSU, Raed Arafat

Amenințări cu moartea la adresa șefului DSU, Raed Arafat

Autorul postării susține că Arafat ar fi „condamnat la moarte în Palestina” și că ar fi comis „crime împotriva cetățenilor români”. El susține că prin depunerea jurământului militar „a primit dreptul de a ucide în numele țării șpoporului român”.

Pe de altă parte, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență nu pare afectat de aceste amenințări. Raed Arafat a declarat la Digi24 că nu este prima dată când este amenințat.

Șeful DSU nu este afectat

Arafat spune că toți colegii lui care îndrăznesc să vorbească despre coronavirus sunt amenințați. Șeful DSU mai spune că, dacă pe el nu îl afectează, sunt persoane pentru care mesajele acestea vin ca un șoc.

„Am închis internetul acum, pe tabletă. Cum l-am deschis, curgeau mesaje de înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnări: pleacă de acasă. Același lucru îl pățesc toți colegii care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre această boală. Pe mine nu mă afectează deloc, dar pe alții îi afectează. Eu, să zicem, am trecut prin destule, m-am obișnuit. Sunt, pentru unii, șocante mesajele astea. E suficient să primească câteva, s-au oprit acolo. La mine nu pot să spun decât să continue, nu am nicio problemă”, a declarat Raed Arafat la Digi24.

Coronavirusul ne-a dat viețile peste cap. Administrația Prezidențială a anunțat că astăzi, de la orele 14.00, președintele Klaus Iohannis susține o declarație de presă.

Nu a fost anunțată tema conferinței, însă ea vine în contextul în care, în Senat a fost prelungită dezbaterea pe legea carantinei.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Justitie

To Top