Connect with us
Accident Nădlac, 7 victime și 6 mașini avariate. Șoferul era „atent” la telefon. Imagini groaznice

Locale

Accident Nădlac, 7 victime și 6 mașini avariate. Șoferul era „atent” la telefon. Imagini groaznice

Un accident infiorător a avut loc astăzi în orașul Nădlac, județul Arad, la doar 1 km de vama Nădlac. Autoritățile erau la un pas de a declanșa codul roșu de intervenții, anunță ISU Arad.

Duminca îngrozitoare pentru 7 persoane implicate într-un accident rutier din Nădlac, la doar 1 km de Punctul de Trecere a Frontierei. Două mașini persoanle și o autoutilitară au fost împlicate într-un grav accident rutier, după ce soferul autoutilitarei era atent la telefonul mobil, nu la drum.

Cele două mașini pe care le-a lovit circulau regulamentar cu viteză redusă și adaptată la coloana de mașini spre Vama Nădlac 2. Șoferul autoutilitarei a intrat în plin în cele două mașini care au fost proiectate în alte trei mașini aflate în coada de pe A1.

Din primele informații furnizate de ISU Arad, accidentul s-a produs la ora 11:17. Poliția a constatat în urma cercetărilor că șoferul autoutilitarei avea alte activități la volan care-i distrăgeau atenția de la drum.

Martorii accidetului spun că acesta era pe telefonul mobil și în momentul accidentului nu se uita la drum.

La fața locului au intervenit mai multe autospeciale ISU și IGSU care au acordat primul ajutor victimelor implicate. De asemenea și autoritățile din Nădlac au fost mobilizate, la fața locului un echipaj de stingere SVSU Nădlac, precum și un echipaj SAJ Nădlac.

Accident la Nadlac, Arad, 7 victime

Accident la Nadlac, Arad, 7 victime si 6 masini implicate, din cauza unui sofer atent la…telefon

Banda 1 și cea de urgență restricționată din cauza accidentului groaznic

Autoritățile au oprit circulația la 1 km de Vama Nădlac 2 pe banda 1 și banda de urgență, șoferii fiind direcționați pe banda 2 a autostrăzii A1.

La ora publicării acestui articol, circulația a fost reluată la normal.

Cele 7 victime au fost transportate de urgență la spital este vorba de 3 copii și 4 adulți. În funcție de rănile pe care le au, Poliția Română va încadra gravitatea faptelor produse de șoferul autospecialei.

FOTO: Aradon

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top