Connect with us
Atenție! Trafic blocat pe drumul spre mare

Locale

Atenție! Trafic blocat pe drumul spre mare

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, pe drumul spre mare. Au fost implicate cinci autoturisme într-o coliziune pe Autostrada Soarelui. Traficul este blocat. Conform primelor informații, nu există victime, ci doar pagube materiale însemnate.

Atenție! Trafic blocat pe drumul spre mare

În această dimineață, circulația rutieră pe drumul spre mare este blocată din cauza unui accident rutier produs pe Autostrada Soarelui. Accidentul a avut loc la kilometrul 139, în apropierea localității Fetești din județul Ialomița. Potrivit autorităților, a avut loc o tamponare între cinci autoturisme. Două dintre ele au fost staționate pe banda de urgență. Polițiștii au efectuat măsurători pe carosabil și încearcă să fluidizeze traficul. S-a format o coadă uriașă care se intinde pe 3 kilometri distanță.

„Centrul Infotrafic informează că pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București–Constanța, la kilometrul 139, în apropierea localității Fetești, județul Ialomița, s-a produs o tamponare între 5 autoturisme.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Două dintre autoturismele implicate sunt staționate pe banda de urgență”, a transmis Centrul Infotrafic, sâmbătă, 8 august.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime omenești, ci doar pagube materiale. Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cauza producerii accidentului rutier.

Aglomerație pe drumurile spre mare și spre munte

Se anunță un nou weekend cu aglomerație, atât spre litoralul românesc, cât și spre zonele de munte din țara noastră. Sunt mulți turiști care au renunțat la vacanțele programate peste hotare și au ales ca anul acesta, să descopere România.

Astfel încât, mai ales spre sfârșit de săptămână, ei ies cu familiile în drumeții sau merg să vadă marea. Inevitabil, sunt momente din zi în care traficul este îngreunat din cauza numărului mare de mașini, însă chiar și așa, vacanța este vacanță.

La munte sau la mare, oamenii sunt sfătuiți să țină cont de regulile de distanțare socială și să poartă măști de protecție în zonele aglomerate.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top