Connect with us

Locale

Răsturnare de situație! Nu de la bani a pornit scandalul dintre interlopi

După ce s-a vehiculat că scandalul dintre interlopi a pornit de la o sumă de bani împrumutată, a apărut un personaj care răstoarnă această ipoteză. Nu de la bani s-au încăierat, spune vărul lui Emi Pian care a vorbit și despre starea de sănătate a bunicului său, Nicolae Duduianu, care se află după gratii.

Răsturnare de situație! Nu de la bani a pornit scandalul dintre interlopi

Verișorul lui Emi Pian, cel care a fost ucis marți noaptea, contrazice afirmațiile apărute în presă conform cărora scandalul a pornit de la bani. George Pian spune că nici măcar nu erau la un joc de barbut, ci la o sesiune de poker. Conform cu spusele lui, totul a plecat de la o glumă proastă.

„N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut. Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția”, a declarat tânărul pentru Cancan.

Interlopul bucureștean din clanul Duduianu a murit în urma unei altercații cu cuțite. La aflarea veștii, tatăl lui, Nicolae Duduianu, care este încarcerat, a suferit un infarct. Inițial s-a vehiculat că bărbatul a murit, însă ANP a infirmat această informație, fără însă a furniza detalii.

Vărul lui Florin Mototolea, spune că bunicul lui este așteptat să participe la funeraliile fiului lui. Cel mai probabil, înmormântarea va avea loc duminică.

Nicolae Duduianu se află după gratii pentru o condamnare de tentativă de omor.

„Pian Senior nu e bine deloc, este arestat, nu e cum trebuie. Va veni și tataie la înmormântare. Îi dă permisie, sigur. Nu se știe sigur când e înmormântarea.”, a spus George într-un live de pe contul său de Youtube.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top