Connect with us
Bolnav de Covid-19 fugit din spital în Iași: reacția medicilor

Locale

Bolnav de Covid-19 fugit din spital în Iași: reacția medicilor

Astăzi, un bolnav de Covid-19 a fugit din spitalul din Iași pe geamul de la baie. Reacția medicilor când au observat că lipsește.

Bolnav de Covid-19 fugit din spital în Iași: reacția medicilor

În jurul orei 16:00, un bolnav de sex masculin în vârștă de 47 ani a fugit din Spitalul de Boli Infecțioase Iași. Potrivit informațiilor mainews.ro, acesta ar fi fost un alcoolic aflat în sevraj și a fugit de la spital. Conducerea spitalului a anunțat Poliția.

„Astăzi, în jurul orei 16.50, am fost sesizați de către reprezentanții unei unități medicale cu privire la faptul că un pacient, de 47 de ani, internat în acea unitate medicală, confirmat cu COVID-19 ar fi părăsit unitatea medicală, fără a avea aprobarea personalului. 

Polițiștii efectuează verificări pentru depistarea bărbatului, urmând ca in funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale”, au informat reprezentanții IPJ.”

Declarații medici:

„Poliția a fost anunțată la ora 16.10. Pacientul era spitalizat la parter. A plecat printr-un geam de la baie. Este a doua tentativă, a mai încercat acum câteva zile”, a declarat managerul spitalului, Carmen Dobrobăț, care a precizat că până la această oră Poliția nu l-a adus înapoi la spital pe pacientul cu COVID-19.”

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” din Iași, medicul Carmen Dorobăț, a declarat că este primul caz de acest fel de la începerea pandemiei.

Aceasta a declarat:

„Este vorba de o coinfecție fără probleme deosebite. Are o stare generală bună şi nu pune probleme deosebite. El va continua tratamentul pentru HIV şi, bineînţeles, îi vom da şi terapia antimalarică pentru coronavirus.” 

În România au fost confirmate până acum 8.936 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. 469 de oameni au murit deja din cauza COVID-19

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top