Connect with us
Virgil Musta: Aerul condiționat poate fi o sursă de contaminare

Locale

Medicul Virgil Musta a dezvăluit noul tratament. Succesul de la Timișoara

Virgul Musta a dezvăluit tratamentul nou pe care-l aplică la pacienții bolnavi pentru a evita intrarării în terapie intensivă. Șeful spitalului Victor Babeș din Timișoara, a dezvălui că nu este nimic revoluționar, ci tratamente adaptate și folisite și în prezent pentru diverse afecțiuni.

Virgil Musta, succesul de la Timișoara

Dr. Virgil Musta a reușit prin  schema de tratament pe care a aplicat-o pe care a aplicat-o să ajungă ca spitalul pe care-l conduce să aibă cel mai mare număr de vindecați și cele mai puține decese.

Tratamentul constă în cel folosit în protocolul național, dar și o serie de antiimflamatorii cunoscute precum aspirina, iubuprofen sau nurofen.

”Noi folosim un protocolul de tratament antiviral, conform protocolului naţional la care am asociat tratament patogenic de profilaxie a complicaţiilor tromboembolice şi celor inflamatorii.

Este o medicaţie care de fapt se foloseşte în ţară în alte patologii, nu este nimic nou.

Este tratamentul anti-coagulant în doză preventivă sau în doză curativă şi tratament anti-inflamator cu corticoterapie, dar toate acestea se introduc în funcţie de faza şi forma clinică de boală.”, a declarat acesta pentru Mediafax.

Tratamentul se dă în etape

Doctorul Virgil Musta a descoperit că tratamentul trebuie etapizat, în funcție de starea cu care se prezintă pacientul la spital.

„Medicamentele anti-inflamatorii diminuează inflamaţia. Sunt medicamente non-steroide, cu ar fi aspirina, nurofenul, sunt medicamente cunoscute şi sunt folosite, nu numai în această patologie.

Anticoagulantul este folosit în patologia cardiovasculară”, spune dr. Virgil Musta, de la Spitalul Victor Babeş Timişoara

Doctorul Musta a luat legătura cu cardiologii pentru a stabili metoda cea mai evificentă pentru anticoagulare. Iar tratamentul care este aplicat paciențior și chiar dacă nu au simptome, în acest caz se da doar Paracetamol și antivirale.

Timișoara este orașul cu cele mai puține infectări și mortalități din țară, iar spitale de renume din alte orașe au început să aplice schema doctorului Musta.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top