Connect with us
Tatăl lui Emi Pian nu a ajuns la înmormântarea fiului său

Locale

Tatăl lui Emi Pian nu a ajuns la înmormântarea fiului său, acesta nu a primit permisie

Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian nu a ajuns la înmormântarea fiului său, Florin Mototolea, zis și Emi Pian. Duduianu senior se află după gratii pentru o tentativă de omor, și se pare că nu a primit permisie pentru a ajunge la funeralii.

Tatăl lui Emi Pian nu a ajuns la înmormântarea fiului său

Tatăl interlopului Emi Pian, ucis în noaptea de luni spre marți, la un joc de noroc de noroc, nu a fost prezent la înmormântarea fiului său. Membrii familiei au făcut o cerere de eliberare pentru Nicolae Duduianu, dar aceasta nu a fost aprobată de penitenicar.

Nicolae Duduianu a făcut infarct la auzul veștii că fiul său a fost ucis, iar acum se află sub supraveghere medicală. Cel mai probabil, acesta este și motivul pentru care nu a primit permisie astăzi.

Înmormântarea lui Emi Pian a avut loc mai devreme decât stabilise familia inițial. Funeraliile urmau să aibă loc în jurul orelor 13, dar membrii familiei au decis să înceapă la primele ore ale dimineții.

Emi Pian a fost înjunghiat la un joc de noroc

Emi Pian se afla împreună cu mai mulți bărbați, din clanuri diferite, la un joc de noroc. Din cauza unor neînțelegeri, s-a ajuns la violențe, iar unul dintre cei prezenți l-a înjunghiat pe Emi Pian. Acesta a fost transportat la spital de către fiul său, dar a murit la scurt timp.

Principalul suspect în cazul crimei este un tânăr de 26 de ani, care face parte din clanul Rinu, rival al Duduienilor. Bărbatul a fost arestat. El a declarat că îi mulțumește lui Dumnezeu că a scăpat cu viață.

Reamintim faptul că, după violențele din stradă, dintre interlopi, Poliția a organizat mai multe filtre în urma cărora a confiscat săbii, pistoale, bâte, și a întocmit cinci dosare penale. Polițiștii le-au transmis bucureștenilor să stea liniștiți, pentru că sunt în siguranță.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top