Connect with us
Bărbați din Sibiu și Mureș, decedați din cauza coronavirus. Bilanțul ajunge la 82

Social

Bărbați din Sibiu și Mureș, decedați din cauza coronavirus. Bilanțul ajunge la 82

Un bărbat de 70 de ani, din Sibiu, și altul tot de 70 de ani, din Mureș, au murit din cauza coronavirusului. Bărbatul decedat din Sibiu este Gogu Mihuțescu, fratele primului rege al romilor, Ion Cioabă, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dorin Cioabă.

Citește și: Femeie din Satu Mare, al 80-lea deces din cauza coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a transmis că un bărbat de 70 ani, din județul Sibiu, internat în 26 martie în Spitalul Clinic de Urgență Județean Sibiu a murit în 30 martie. Acesta suferea de insuficiență renală cronică cu dializă și boală cardiovasculară. Era contact cu soția, care a murit cu câteva ore înainte, tot la Spitalul din Sibiu. Cei doi au fost în urma cu aproximativ 3 săptămâni în Turcia pentru tratament.

Dorin Cioabă, regele autointitulat al romilor din România, a declarat că bărbatul este fratele primului rege al țiganilor, Ion Cioabă.

„Este vorba de Gogu Mihuțescu, fratele bunicului meu, Ion Cioabă. Oamenii din comunitate sunt speriați, pentru că și soția lui a murit de aceeași boală cu câteva ore mai devreme”, a spus Dorin Cioabă.

Un altă bărbat, de 70 ani, din județul Mureș a solicitat ambulanța în dimineața zilei de marți, a fost internat în Spitalul Clinic de Urgență Județean Mureș, transferat la Spitalul Clinic -sectia Boli Infecțioase. La amiază starea lui s-a deteriorat și a murit. În cazul lui a fost confirmat COVID-19. În cartierul unde locuiește este confirmat un alt caz de infectare, iar ancheta epidemiologică este în curs.

În prezent sunt 82 de persoane care au murit din cauza coronavirusului în România.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top