Connect with us
EXCLUSIV: Ce pregătește de sărbători Alexandra Bodi „Jamila” celebră pe Tik Tok. S-a împăcat cu soțul ei

Social

EXCLUSIV: Ce pregătește de sărbători Alexandra Bodi „Jamila” celebră pe Tik Tok. S-a împăcat cu soțul ei

Alexandra și Ionuț Bodi au creat valuri pe Tik Tok la scurt timp după ce s-au lansat în lumea rețelelor de socializare. Alexandra se autointitulează „Jamila” atunci când gătește în stilul ei unic și total sincer. Cei doi au fost foarte apreciați și probabil ca unul din secrete este simplitatea lor și modul amuzant de postare a videoclipurilor.

Recent între Alexandra și Ionut Bodi s-a produs o despărțire, ce s-a întâmplat de fapt

Contactata telefonic de reporterul HUFF, susține ca s-a certat  cu soțul ei din motive de gelozie. A crezut că Ionuț o înșeală șide aici a pornit cearta dintre cei doi. Acum spune că sunt bine și se pregătesc cu resursele limitate pe care le au de sărbătorile de iarnă.

„Suntem săraci și nu avem educația pe care poate unii o au, dar ce am învățat eu este ca indiferent cât de multe îmi lipsesc, casa trebuie să fie curată, hainele spălate și copiii mei să primeasca mâncarea. Asta trebuie să facă orice părinte, să se dedice familiei și mai ales copiilor.”, a declarat Alexandra Bodi alis Jamila pentru HUFF.

Huff: Care este rutina voastră zilnică?

Alexandra Bodi: Ne trezim pe la 9, bem cafeaua și ne facem planul pentru ziua repectivă. Ionuț se ocupă de animale, dă de mâncare la porci, face curățenie în gospodărie și mai apoi fac cate un Tiktok.

HUFF: Cum ți-a venit ideea sa gătești și să alegi numele Jamila?

Alexandra Bodi: Îmi place foarte mult să gătesc și știam de celebra Jamilia și am zis să-mi numesc și eu bucătăria așa. Imediat dupa ce am postat videoul cu sarmalele, pe mesagerie și în comentarii au venit valuri de comentarii în care mă întrebau de ce le fac așa mari. Le-am răspuns simplu, așa le fac dintodeauna. Prefer să pun doua sarmale mari în farfurie, decât 6 mai mici. Ionuț e mare și are nevoie de porții mari de mâncare.

HUFF: Ce faceți de Crăciun?

Jamila, Alexandra Bodi: Vom sta acasă și vom pune pe masă tot ce avem. Oamenii ne-au ajutat și vrem să le oferim copiilor, dar și familiei ce avem noi mai bun. Suntem foarte apropiați, iar pentru mine copiii pentru sunt sfinți, prefer să nu mânanc eu dar să le dau lor.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top