Connect with us

Social

A murit jurnalista Ramona Feraru. Avea 55 de ani

Jurnalista Ramona Feraru a murit la vârsta de 55 de ani. Deocamdată, cauza morții sale nu este cunoscută. De-a lungul timpului, aceasta a lucrat în redacțiile Gândul, Evenimentul zilei, Național și Puterea.

Mesajele transmise de cei cu care a lucrat

Mai mulți colegi din presă au transmis mesaje comemorative după dispariția prematură a jurnalistei.

„A murit jurnalista Ramona Feraru. Avea doar 55 de ani, o pasiune imensă pentru scris, avea vise frumoase și dăduse vestea, de curând, unor prieteni din presă, că va fi bunică. Deocamdată, cauza morții nu este cunoscută. Dar ce mai contează… De ce? Contează doar că azi, în presă, ne numărăm mai puțin cu unul. Ramona nu a avut o viață roză, a muncit mult, s-a chinuit mult, avea proiecte, dar viața de jurnalist nu este deloc ușoară. Unii plătesc prețul marelui stres mult prea devreme. Ramona a lucrat în presa scrisa la Evenimentul zilei, la Gandul, Național, Puterea. Întotdeauna și-a păstrat zâmbetul pe buze. Era o veselă, un bon viveur. Așa o vom păstra în amintire. Dumnezeu să o odihnească!”- a spus una dintre persoanele apropopiate de jurnalistă.

„Îmi este greu sa anunț iarăși dispariția unui vechi jurnalist. Ramona Feraru a încetat din viață. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!”, a scris jurnalistul Petrişor Cană pe Facebook.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top