Connect with us
Nelu Tătaru: Nu se poate evita trecerea la scenariul 4. Ce spune oficialul MS despre închiderea Capitalei

Social

Nelu Tătaru: Nu se poate evita trecerea la scenariul 4. Ce spune oficialul MS despre închiderea Capitalei

Nelu Tătaru spune că România se apropie de scenarul 4. Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Nelu Tătaru a declarat, sâmbătă, vorbind despre stare de urgență decretată începând de luni, că nu se poate evita trecerea la scenariul 4, în care numărul de cazuri creşte peste 2.000.

Nelu Tătaru: Se discută în cadrul stării de urgenţă despre nişte ordine şi ordonanţe militare care constau în limitarea unor drepturi, până la drepturile fundamentale

Tătaru a explicat că, prin decretarea stării de urgenţă, poate fi limitată deplasarea în anumite zone, ”izolarea va fi izolare” şi pot fi închise instituţii sau unităţi de alimentaţie publică, precum mall-uri, ori restaurante.

Citește și: Scenariul 4 e aproape! Arafat: România va depăși 2000 de cazuri de coronavirus

”Nu discutăm în cadrul stării de urgenţă de închiderea oraşului, discutăm despre nişte ordonanţe militare care se pot da în cadrul situaţiei de urgenţă. (…) În contextul acestei stări de urgenţă, se pot lua anumite decizii: se închid anumite instituţii, restaurante, mall-uri, se limitează circulaţia, se pot face percheziţii, se pot face controale se poate limita accesul în anumite zone”, a afirmat Nelu Tătaru, sâmbătă, potrivit News.ro.

Citește și: Nu mai cumpărați orice gel dezinfectant! Trebuie să aibă acest ingredient pentru a fi eficient în fața coronavirusului. Raed Arafat a spus ASTĂZI

Acesta a precizat că al doilea om în stat devine ministrul Afacerilor Interne, iar măsurile se iau în contextul în care România trece la scenariul 3 în ceea ce priveşte evoluia cazurilor de îmbolnăvire, dar şi ţinând cont de contextul evoluţiei virusului pe plan european.

Citește și: Florin Cîțu: Cerem băncilor amanarea ratelor cu 90 de zile, de asemenea amanarea plăților la ANAF

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top