Connect with us

Social

O româncă și-a vândut bebelușul! Cât a cerut femeia pentru nou-născut

Multe fete rămân însărcinate și ajuns să-și dea seama prea târziu că nu sunt pregătite pentru acest pas și nici măcar nu își doresc să devină mame. În această situație se regăsește și o româncă, ce a vrut să-și vândă copilul pentru o sumă mare de bani, fără a se gândi la nou-născut și la consecințe. Află ce pedeapsă a primit tânăra.

Și-a vândut copilul pe 7000 de euro

Trei bihoreni din localitatea Ciumeghiu, Mirabela Rostaş şi părinţii ei, Angela și Marin Rostaş, erau la cerșit în Franța. Totul se întâmpla în 2012, când Mirabela avea doar 17 ani. Pe atunci, ea era însărcinată în două cu un băiat din comunitatea de romi din localitatea din care ea provenea, însă relația lor nu mai era deloc una bună și fata a rămas singură.

Între timp, sarcina înainta, iar copila și părinții ei au decis să-l vândă pe micuț, în schimbul sumei de 7000 de euro. Când au revenit în țară, Mirabela s-a împăcat cu tatăl copilului ei și i-a spus acestuia adevărul. Auzind de ce a fost în stare iubita lui, bărbatul a mers direct la poliție, unde a spus tot ce știa de la fată.

Ulterior, cei trei au fost închiși, însă au scăpat repede. Judecătorii din Salonta i-au condamnat pe aceștia la trei ani de închisoare cu suspendarea sub supraveghere a pedepsei pe o durată de încercare de cinci ani și și-au ispășit pedeapsa în libertate. Nimeni nu a atacat sentința, motiv pentru care a fost definitivă și au scăpat ușor cei trei.

Cele 7000 de euro au fost confiscate, în favoarea țării.

Nu este primul caz de acest gen

În urmă cu aproximativ un an, o tânără din Sălaj a vrut să-şi vândă bebeluşul cu 15.000 de lei, bani oferiți de un bărbat de 54 de ani din Cluj. Cei doi au convenit ca bărbatul să-l recunoască pe nou-născut și să spună că el este tatăl biologic. Cei doi au mers și au semnat pe certificat că ei sunt părinții, după care bărbatul i-a plătit tinerei 2.100 de lei.

Restul banilor, până la 15.000 de lei, urmau să ajungă în posesia fetei când copilul împlinea un an. Nu au mai apucat să continue ilegalitățile, pentru că cei doi au fost prinși și cercetați.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top