Connect with us
Raed Arafat: Cand se relaxează măsurile. Va trebui să învățăm să trăim cu acest virus"

Social

Raed Arafat: Cand se relaxează măsurile. Va trebui să învățăm să trăim cu acest virus”

Raed Arafat a vorbit despre relaxarea măsurilor din ordonantele de urgență și a afirmat la Antena 3 că este posibil ca după paște să fie o relaxare. Totul depinde de populație și dacă respectă măsurile actuale se vor relaxa ordonanțele de urgență. S-a anunțat o nou ordonanță militară nr. 8, care poate veni cu măsuri mai puțin restrictive, depinde de Marcel Vela și Comitetul Pentru Situașii de Urgență.

Raed Arafat: „ Va trebui să învățăm să trăim cu acest virus”

„La acest moment încă avem cazuri noi și suntem în creștere. Nu suntem încă în situația din țări precum Italia, Franța, SUA. Nu știu dacă vom ajunge în situația asta. E posibil să ajungem, e posibil să nu. Vom putea spune mai mult după perioada Paștelui. Toată lumea vrea să relaxeze măsurile, fiți siguri. Dar la acest moment, dacă le relaxăm prea devreme, există riscul să explodeze situația și să nu o mai putem controla. Vedem ce decizii luăm după Paște. Etapă cu etapă, vom reveni la normalitate.

Va trebui, la un moment dat, să învățăm să trăim cu acest virus pentru că el nu va dispărea și nici noi nu putem să rămânem izolați pe viață în casă. E posibil, până iese un vaccin împotriva acestui virus, să învățăm să trăim cu el, dar să respectăm niște reguli în societate ca să limităm răspândirea lui”, a declarat Arafat, la Antena 3.

Apel către polulație făcut de Raed Arafat

Raed Arafat face un nou apel către populație:

„E important ca populația să respecte în continuare regulile, chiar dacă e vreme frumoasă” , spus Raed Arafat la Antena 3.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

  1. Elena

    2020-04-09T12:41:42+03:00 at 12:41

    Ma ti înnebunit cu atatea informații si atatea stări de urgenta si cu atatea reguli de toti cand unul cad altul ,numai oameni culți, vreau sa mentionez ca nu mor de virus ci mor de izolarea asta in casa atâta timp dam in demență eu una asta si pt, terminati ,terminati ,terminati, nu mai suport nu înțelegeți, nu mai suport ,ma sufoc stau intr un ap. de atâta timp mai rau ca la pușcărie ziceți fc.bine dar nu ,nu ,mai rau fc.ca înnebunesc.cred ca asta vreti, nustiu.ajunge .

    • Adrian Vrauko

      2020-04-09T12:51:13+03:00 at 12:51

      Din pacate vestile nu sunt prea bune in aceasta perioada. Noi avem datoria sa informam si sa relatam ce declara oficialii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top