Connect with us
Restaurante, cafenele, baruri, cluburi, biserici, evenimente închise

Social

STARE DE URGENȚĂ: Restaurante, cafenele, baruri, cluburi, biserici, evenimente închise

Miniserul Afacerilor Interne prin reprezentații săi, Raed Arafat, Marcel Velea și Bogdan Despescu au anunțat astăzi că de mâine se închid toate localurile. Astfel bisericile, restaurantele, cafenelele, cluburile, orice alte localuri sunt închise începând de mâine.

”Vă aducem la cunoștința; se suspendă activitatea de consum a produselor alimentare și a băuturilor (restaurante, cafenele, hoteluri). Este permisă organizarea activităților de room service, livrare la client.” spune acesta.

”Suspendarea tuturor evenimentelor de divertisment, sportive, de tratament balnear realizate în spații închise. Interzicem organizarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane în spații deschise.”, a adăugat acesta.

”Conducătorii care sosesc din zone roșii sau galbene nu se supun măsurilor de izolare dacă la punctul de trecere nu manifestă simptomele contaminării cu coronavirus”, a mai zis Vela.

”Am decis să suspendăm toate zborurile sper Spania și dinspre Spania pentru 14 zile. Măsura intră în vigoare pe 18 martie”, a mai spus Marcel Vela.

”De fiecare dată când vom lua decizii le vom aduce la cunoștința dumneavoastră în cel mai scurt timp. Nu suntem în situație în care să închidem orașe sau să raționalizăm alimente. Aceste măsuri sunt pentru distanțarea socială. Românii nu trebuie să cadă pradă informațiilor false și trebuie să fie puternici.”, a spus Marcel Vela.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top