Connect with us
Un fost senator care i-a pregătit soţiei o masă romantică pe plajă, la Eforie, amendat de Poliție

Social

Un fost senator care i-a pregătit soţiei o masă romantică pe plajă, la Eforie, amendat de Poliție

Un fost senator al României a lăsat cu gura căscată pe toată lumea! Bărbatul a decis să petreacă duminica Floriilor pe plaja din Eforie, unde i-a organizat soţiei o masă romantică. Poliţia le-a stricat cina celor doi îndrăgostiți și i-a amendat cu 2.000 de lei pentru încălcarea Ordonanţei Militare, potrivit Mediafax.

Un fost senator care i-a pregătit soţiei o masă romantică pe plajă, la Eforie, amendat de Poliție

Fostul senator al României Christian Gigi Chiru a decis că este o idee grozavă să îi pregătescă o surpriză soției sale, de Florii. Acesta a organizat o masă romantică pe unul dintre digurile plajei din Eforie. Cei doi soți au postat clipul pe Facebook, iar oamenii au rămas fără cuvinte. Bineînțeles că toată lumea a fost indignată și comentariile au început să curgă:

„Pe declaraţie ce aţi scris? Nu de alta, dar cum sfidaţi voi legile să le sfideze şi alţii”, a întrebat unul dintre internauţi.

Soţia senatorului a răspuns că sunt în faţa casei, în curte: „Noi suntem în faţa casei (în curte)”, a fost mesajul transmis de femeie.

După ce fotografiile au apărut pe rețelele de socializare, poliţia s-a sesizat şi i-a amendat pe cei doi cu 2.000 de lei pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3.

„Urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care 2 persoane sărbătoreau un eveniment, în localitatea Eforie, vă comunicăm faptul că acestea au fost sancţionate contravenţional, pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3, cu amendă în valoare de 2.000 de lei”, au transmis, duminică, reprezentanţii IPJ Constanţa.

Christian Gigi Chiru a fost senator al României în legislatura 2012-2016.

El a postat un mesaj, după ce lumea s-a revoltat pe profilul său de Facebook.

La multi ani de sfintele florii!
Nu voiam sa intervin, dar…, sa transformi un eveniment in familie, de sfintele florii, in subiect de pandemie publica, este prea mult. Oameni buni , nu am incalcat nici un decret, nici o lege, suntem izolati la fel ca toata lumea. Noi vrem sa combatem virusul prin iubire, prin normalitate. Nu vrem sa suparam pe nimeni. Suntem alaturi de cei in suferinta. Neputinta sau manipularea unora, nu este generatä de mine sau familia mea. Va rog sa ne scuzati pentru ca suntem normali, optimisti si fericiti. Va uram La multi ani , Paste fericiti! fratilor catolici!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top