Connect with us
Anunțul de ultimă oră făcut de Andra: ”Vina mea!” / ”Doamneeee…”

Românii au talent

Anunțul de ultimă oră făcut de Andra: ”Vina mea!” / ”Doamneeee…”

Andra a făcut anunțul în urmă cu o zi: ”Vina mea!” Este vorba despre piesa pe care o va scoate cât de curând, iar în prima zi a acestei săptămâni a urcat pe Instagram începutul melodiei. Care sună emoționant!

De altfel, fanii i-au răspuns îndrăgitei cântărețe și sunt nerăbdători să asculte piesa ”Vina mea”.

”Pentru cei care au iubit, dar au fost dezamăgiți. Vezi mai jos cum cântă Eva, fiica lui Cătălin Măruța și a Andrei, după postarea din Instagram.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, ceartă în public. Totul a plecat de la bani

Eva Măruță face spectacol! Uite cum dansează și cum cântă fetița Andrei și al lui Cătălin Măruță

Eva Măruță – Andra a postat pe contul său de Instagram doua story-uri în care cânta alături de fiica sa Eva.  Extrem de fericită, dar și amuzată de străduința fiicei sale, Andra râde copios de Eva.

Andra cânta cu Eva, fiica sa Eva are 3 ani

E o zi importantă în familia Andrei şi a lui Cătălin Măruţă. Mezina celor două vedete a împlinit trei ani şi şi-a emoţionat părinţii de la primele ore ale dimineţii. Solista a fost prima care a publicat un mesaj dedicat micuţei Eva.

Sărbătoare mare luni (23 iulie) în familia Andrei. Solista începe săptămâna în forţă cu o petrecere pentru mezina din casă. Eva Maria Ioana a împlinit trei ani, iar mama ei i-a transmis un mesaj emoţionant, în care i-a făcut urări de bine şi în care a punctat că şi-ar dori ca Eva să rămână o copilă.

Andra cânta alături de Eva. Vezi ambele clipuri – video mai jos.

Vezi mai jos și partea a doua.
„La mulţi ani Eva! Eşti plină de viaţă, iubitoare, atât de fericită, dar şi puternică şi hotărâtă să transformi lumea într-un loc minunat de joacă, încât mă uimeşti în fiecare zi. Trece repede timpul şi parcă îmi doresc să rămâi mereu mică, fragilă, să te cuibăreşti în braţele mele şi să alergi după David. Te iubesc!”, a notat Andra pe contul ei de socializare.

Andra şi-a amintit luni momentele în care şi-a strâns pentru prima dată fetiţa la piept. Solista a născut în 2015 cu doctorul Nicolae Poiană, medicul care a ajutat-o să îl aducă pe lume și pe primul ei copil, David (7 ani).

Cătălin Măruță a asistat-o pe artistă în sala de operație și a filmat întreg momentul.

Eva Măruță este deja celebră pe rețele de socializare. Un video postat acum câteva luni a devenit instant viral, dupa ce micuța a cântat cu mama sa Andra.

Astăzi o pagină de Facebook a publicat un story pus de părinții Evei în care micuța dansează într-un parc pe muzica unor amatori.

Eva Măruță Dansează

Fanii au reacționat imeidat „Va seamănă! Talentata și adorabila!”

Andra și Eva Măruța, fiica sa cea mică au realizat un pictorial pentru revista VIVA. Cele două impresionează și arată cât sunt de fericite împreună. Vezi mai jos și cum cântă cele două împreună.

Oriunde o vezi și orice ar face, Andra reușește să emane sensibilitate și încredere, inspirând generații întregi de femei, care o privesc drept un model. Și au și de ce!

În momentul în care am anunțat că Andra este protagonista numărului de martie al revistei VIVA!, mulți dintre colegii din redacție au sărit imediat cu întrebarea: „Este la fel de drăguță în realitate ca la televizor?, iar răspunsul meu a fost prompt, răspuns pe care am vrut musai să-l aflați și voi:

„Este și mai drăguță. O cunosc de mai bine de zece ani și, vă spun, nu s-a schimbat deloc. Este extrem de serioasă, nu știe ce sunt acelea pretenții de vedetă, are un aer de modestie specific ardelenesc și este unul dintre cei mai amabili oameni pe care i-am cunoscut vreodată.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Românii au talent

To Top