Connect with us
Eva Jumătate a cântat angelic la Românii au talent

Românii au talent

Eva Jumătate a cântat angelic la Românii au talent

Eva Jumătate a fost la Românii au talent și a cântat angelic,conform juriului emisiunii. Vocea sa puternică și matură a contat pentru jurați care au trecut-o cu felicitări în etapa următoare.

UPDATE, ora 21:13 – Eva are 11 ani și vine din Suedia, mai are și un frate pe care-l cheamă David, la fel ca pe copiii Andrei. Talentul Evei este cântatul. Deși are o vârstă fragedă vocea Evei  este extrem de matură și bine definită.

Eva Jumatate, romanca din Suedia, a facut furori in finala „Suedezii au talent” cu piesa „Shallow” a lui Lady Gaga! Interpretarea ei a fost magnifica! VIDEO

Pustoaica a imitat-o perfectpe Lady Gaga si a reusit un moment de senzatie chiar daca nu ea a fost castigatoarea competitiei.

Eva Jumatate, romanca din Suedia a facut furori in finala „Suedezii au talent”. Fetita de 10 ani care a facut furori la „Suedezii au talent” in preselectii a fost trimisa direct in finala cu un Golden Buzzer, iar acu, a reusit o noua reprezentatie emotionanta.’

Eva Jumatate nu a reusit sa castige premiul cel mare in valoare de aproape 50.000 de euro, insa a avut un moment de-a dreptul memorabil cu interpretarea „Shallow” piesa pentru care Lady Gaga a luat Oscarul chiar in urma cu putin timp.

Eva Jumatate, romanca din Suedia, a facut furori in finala „Suedezii au talent”

„Vă mulţumim tuturor! A fost incredibil! Suntem foarte mândri de Eva! Din păcate, există un singur câştigător. Vă mulţumim mult!“, a declarat tatăl fetiţei, medicul Sorin Jumătate. Câştigătorul „Suedezii au talent“ a fost însă tot un cântăreţ, Micke Holm, care a ajuns în finală tot cu un Golden Buzz, la fel ca şi Eva.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top