Connect with us
Delia vrea să facă un copil

Vedete

Delia Matache se chinuie să rămână însărcinată

Delia Matache este una dintre cele mai populare cântărețe din România. Deși se bucură de un mare succes în cariera muzicală, se pare că vedeta nu se simte la fel de împlinită pe plan personal. Gina Matache, mama Deliei, a dezvăluit că aceasta suportă tratamente dureroase, pentru a rămâne însărcinată.

În vârstă de 38 de ani, Delia a fost îndelung criticată pentru că nu a făcut încă un copil. Mai mult decât atât, cântăreața a declarat în trecut că nu își dorește sau că nu este pregătită încă să devină mamă. Se pare însă, că în spatele acestor vorbe se ascunde un adevăr dureros.

Delia Matache face tratamente de fertilitate dureroase

Gina Matache, mama Deliei, a declarat la o emisiune că fiica ei se chinuie cu tratamente de fertilitate dureroase, care din păcate nu au dat încă roade, scrie click.ro.

”În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a mărturisit doamna Matache.

Citește și: Delia, duet de excepție cu sora sa. Cele două au interpretat piesa „Cine m-a făcut om mare”

Delia Matache este căsătorită de cinci ani cu Răzvan Munteanu. Cei doi s-au cunoscut în 2009, în clubul tânărului afacerist. Răzvan a cerut-o de nevastă câteva luni mai târziu, iar artista a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top