Connect with us
Ce salariu are Mihaela Rădulescu la Pro TV, câștigă în 3 luni cât un român simplu în 17 ani

Vedete

Mihaela Radulescu este in doliu! Un prieten apropiat a murit

Clipe grele pentru Mihaela Radulescu. Vedeta este devastata de moartea unui prieten apropiat. Vedeta a scris un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, imediat dupa ce a aflat ca si-a pierdut prietenul.

”L-am cunoscut pe Hannes in urma cu patru ani, in calitate de jurnalist. Ii admiram de multa vreme cariera. Un campion mondial in cursele aeriene, un sportiv Red Bull, un parapantist dat naibii, un pilot de elicopeter super bun. Ne-am imprietenit. Felix și Hannes erau prieteni foarte apropiati si parteneri. Am cunoscut-o si pe Miriam, dragostea vietii lui. Este cumplit de greu sa exprim toata durerea mea. Hennes, vei ramane mereu eroul meu cu zambetul pe buze. Am pierdut un prieten si un om grozav.”, a scris Mihaela Radulescu pe pagina sa de facebook.

Revista „International Free Flying” a scris ca Hannes Arch, in varsta de 49 de ani, a murit intr-un accident de elicopter.

„Suntem devastați”, au scris organizatorii Red Bull X-Alpi, in aceasta dimineața. „Am pierdut creierul Red Bull X-Alps, dar mai ales cel mai bun prieten si fratele nostru. Cuvintele nu pot descrie modul in care ne simțim cu totii.”

„In aceste ore, gandurile noastre sunt pentru prietena lui Miriam, sora Lisa, parintii si nepotii sai si pentru toti cei care i-au fost aproape.”

Potrivit știrilor din presa din Austria, Hannes s-a prabusit joi seara, in Schobergruppe, o situata in Muntii Alpi.

Cauza accidentului este neclar, dar politia locala a confirmat ca zborul s-a efectuat noaptea, iar vremea nu ar fi fost o problema. Un purtator de cuvant a declarat: „In astfel de circumstanțe un astfel de zbor nu este o problema.”

Alaturi de Hannes s-a aflat si tutorele sau, in varsta de 62 de ani, care a fost gasit in viata, insa a suferit rani grave si a fost dus de urgenta la Spitalul din Klagenfurt.

Nascut in Leoben, Austria, in 1967, Hannes a descoperit pasiunea pentru zbor la o varsta frageda. El a zburat prima data cu planorul la 15 ani alaturi de tatal sau.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top