Connect with us
Clotilde Armand

Alegeri Locale 2020

ALEGERI LOCALE 2016: Clotilde Armand – sectorul 1. Cine este si cu ce se ocupa UPDATE

Clotilde Armand cade pe locul 2! Vezi aici ce s-a intamplat!

Stire initiala

Clotilde Armand a castigat primaria sectorului 1 conform rezultatelor alegerilor locale 2016 EXIT POLL si sondaje. A ajuns in Romania acum 20 de ani si iata ca romanii au decis sa-i acorde increderea acestei femei care ocupa in prezent pozitia de manager la o companie privata.

Clotilde Armand, frantuzoaica castigatoare la sectorul 1 Bucuresti, are 43 de ani si a candidat din partea Uniunii Salvaţi Bucureştiul.

Rezultatele partiale EXIT POLL si Sondaje arata ca femeia ar fi castigat cu 34% din voturi primaria sectorului 1.

VEZI AICI: REZULTATE ALEGERI 2016 – TOATA TARA

„Dacă am câştigat, sunt foarte onorată, dar dezamăgită că am câştigat cu o participare mică la vot. Dacă am câştigat va trebui să muncim foarte mult şi vom începe cu sectorul 1 Bucureşti şi să facem în toată ţara, dar trebuie să ne grăbim pentru că România e de salvat. Sunt foarte ambiţioasă pentru România”, a spus Armande după rezultatele exit poll-urilor conform zf.ro.

Clotilde Armand

Clotilde Armand

Desi nu a fost prea mult invitata la televiziunile de stiri, Clotilde Armand a reusit sa-si castige electoratul intr-un mod traditional, a mers zi de zi pe strada si a purtat discutii cu viitorii sai alegatori.

Daca rezultatele se confirma, frantuzoaica urmeaza sa adminstreze cel mai ravnit sector la Bucurestiului, locul in care se afla cele mai importante companii din tara si locul care incaseaza cei mai multi bani la bugetul de taxe locale.

Din informatiile detinute de huff.ro de mai bine de 150 de ani sectorul 1 al Bucurestiului nu a avut niciodata o femeie primar.

„Candidez din partea partidului Uniunea Salvaţi Bucureştiul al lui Nicuşor Dan la Primăria Sectorului 1, unde locuiesc, lucrez, unde copiii mei se duc la şcoală. Sunt convinsă că echipa USB poate face o treabă infinit mai bună la Primăria Sectorului 1 decât politicieni fără consistenţă şi personalitate, care nu au exersat altă meserie în afara de politicieni de profesie. În plus, chiar şi această meserie de politicieni au învăţat-o de la politicienii din partidele lor, şi nu sunt profesionişti nici măcar pe partea de politică, pentru că nu au avut de unde să înveţe. Pe mine ca franţuzoaică mă scandalizează că românii sunt nevoiţi să aleagă între astfel de personaje. Doresc ca și alţi oameni cinstiţi şi competenţi să se implice, astfel incât cetăţenii să aibă cu adevarat de unde alege”, scria Clotilde Armand pe site-ul sau.

Rezultate primaria sector 1 BUCURESTI:
Exit Poll Digi 24, Primaria Sector 1: Clotilde Armand (USB) -31.4%, Daniel Tudorache (PSD)- 30.5 %, Alexandru Nazare 19.7%.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

2 Comments

2 Comments

  1. nu conteaza

    2016-06-08T20:17:20+03:00 at 20:17

    ai vorbit ca un adevarat comunist

  2. Mihai

    2016-06-08T15:58:37+03:00 at 15:58

    Bai frate, Clatite de Romania vrea sa iasa ea primar la sectorul 1. Ma intreb ce stie ea despre administratia locala din Bucuresti? Nimic. A mai fost si Geoana care seara credea ca este presedinte si a doua zi a aflat ca nu este. Si nu a mai cerut nimeni renumararea voturilor. Ghinion!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top