Connect with us
Alina Gorghiu a declarat că apelează uneori la expertiza lui Vasile Blaga, în campania electorală. Șefa PNL a mai precizat și că USL a fost o greșeală.

Alegeri parlamentare

Alina Gorghiu: Sunt momente în care apelez la Vasile Blaga. USL a fost o greșeală

Alina Gorghiu, liderul PNL, a declarat că apelează uneori la expertiza lui Vasile Blaga, pe subiecte legate de campania electorală.

Șefa liberalilor a mai afirmat că chiar dacă fostul copreședinte al partidului a renunțat la funcție, asta nu înseamnă că nu mai vorbește nimeni cu el.

”Nu are domnul Blaga nicio audioconferinţă, singurele audioconferinţe pe care le ţin sunt ale mele, cu preşedinţii de filiale, dar nu vreau să vă ascund că sunt momente când apelez la expertiza domnului Blaga, pe diverse subiecte care ţin de campania electorală, de organizare unor evenimente şi îl întreb lucruri pe care le cunoaşte de atâţia ani”, a spus preşedintele PNL, la Antena 3, întrebată dacă Vasile Blaga a participat videoconferinţele partidului.

Alina Gorghiu: Să nu credeți că Blaga nu mai vorbește cu cei din partid

Ea a mai afirmat că mitingurile regionale organizate de PNL la Craiova și Iași sunt exemple de subiecte pe care le discută cu Blaga.

”Eu nu ştiu de ce ar fi o problemă? Să nu credeţi că domnul Blaga nu mai vorbeşte cu cei din partid. Faptul că există o diferenţă pe care lumea a sesizat-o şi anume că la noi, când un lider are probleme, respectă decalogul integrităţii şi renunţă la funcţie, la toate calităţile din partid, asta nu înseamnă că nu poţi să vorbeşti cu domnul respectiv”, a conchis ea.

Citește și: Gorghiu: Singurul adversar al PNL este PSD

Vasile Blaga a intervenit săptămâna trecută într-o teleconferinţă a PNL şi a încercat să mobilizeze partidul, reproşând proasta organizare.

Alina Gorghiu: USL a fost o greșeală. PMP nu are legătură cu noi

Pe de altă parte, Alina Gorghiu a mai declarat că USL a fost o greșeală și că „nu poţi să crezi că te aliezi cu PSD fără să fii atins de tarele acestui partid”.

Președintele PNL a mai spus că partidul său nu are legătură cu PMP și că între Ponta, Dragnea și Băsescu este o ”frăţie puternică”.

”PMP nu cu noi are vreo legătură. PMP de când a semnat Ponta pactul de coabitare politică acolo s-a pus. Vă spun că aşa va fi (…) îi leagă discursul, sunt legaţi de personajele care gravitează în acest cerc, deşi dau impresia că sunt certaţi.

”Ştiţi pentru ce a fost făcut USL? Împotriva lui Băsescu şi a regimului Băsescu. Ştiţi cine a fost primul din USL care a semnat pactul de coabitare cu Băsescu: Victor Ponta. Ştiţi ce se întâmplă astăzi între Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Traian Băsescu? Acelaşi lucru, o frăţie puternică. Alegerile locale ne-au arătat aceast şucri În toată ţara. Întrebaţi-o pe Firea cu cine are majoritate în CGMB, în toată ţara PSD-ul are majorităţi cu PMP”, a argumentat ea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top