Connect with us
Țara unde angajatorii au luat decizia de a plăti chiria celor care lucrează de acasă

Externe

Țara unde angajatorii au luat decizia de a plăti chiria celor care lucrează de acasă

Un tribunal a luat o decizie fără precedent îi obligă pe angajatori să plătească chiria angajaților. Este vorba despre acei angajați care lucrează de acasă. Află mai multe detalii despre această țară în rândurile următoare.

Țara unde angajatorii au luat decizia de a plăti chiria celor care lucrează de acasă

Acestu lucru este o decizie nemaiîntâlnită până acum. Ziarul de limba germană Tages-Anzeiger a anunțat că instanța supremă din Elveției a hotărât că angajatorii vor trebui să contribuie la plata chiriei angajaților.

Această decizie îi vizează pe cei care lucrează de acasă. Totul a pornit de la dorința companiilor să facă economii și au decis ca angajații să lucreze de acasă. Aceștia își vor continua munca de acasă. Tribunalul Suprem elvețian a decis că angajatorii să scoată bani din buzunar pentru angajații lor. Angajații vor fi cei mai câștigați din toată această situație.

Conform ziarului Tages-Anzeiger, Tribunalul Suprem elveţian a obligat o companie la plata a 150 de franci elvețieni (154 dolari) pe lună fiecărui angajat care a lucrat de acasă, a precizat RTV.

O altă situație cel puțin bizară este aceea că în Elveția prostituatele au primit sfaturi pentru reducerea răspândirii coronavirusului după ce autoritățile sunt somate să ridice restricțiile acestei industrii.

Guvernul elvețian a decis închiderea bordelurilor acum două luni din cauza pandemiei, iar organizațiile non-profit cer în prezent ridicarea restricțiilor.

Conform Daily Star, persoanelor din această industrie li s-a cerut reducerea numărului pozițiilor sexuale pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Alte măsuri impuse celor care lucrează în această industrie este ca după fiecare client să schimbe lenjeria și prosoapele, dar și să aerisească camerele. Responsabilii bordelurilor trebuie să pună la dispoziție mănuși, prezervative și dezinfectanți.

De asemenea, ProKoRe, o organizație non-profit care îi reprezintă pe lucrătorii din această industrie propune redeschiderea bordelurilor după data de 8 iunie pentru ca aceștia să aibă un job în continuare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top