Connect with us

Vedete

Claudia Pătrășcanu: „ Renunț la viața falsă! Soțul și-a vândut sufletul pentru nimic!”

Claudia Pătrășcanu a postat un mesaj șocant pe pagina sa de Facebook. Artista spune că este pregătită să renunțe la viața falsă pe care a avut-o până acum și le dă de înțeles fanilor că mariajul său urmează să se sfârșească.

Claudia Pătrășcanu: „ Renunț la viața falsă! Soțul și-a vândut sufletul pentru nimic!”

Citește și: Ioana Ginghină a încercat din răsputeri să-și salveze căsnicia: „Am început să fiu mai sexy!”

Mesajul pe care l-a transmis Claudia Pătrășcanu este extrem de dur:

Citește și: Andreea Raicu RUPE tacerea! De ce toti barbatii au parasit-o la viata ei. Boala pe care vedeta o avea

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu……. lupt pentru ce-i mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a pasat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe profilul ei de Facebook.

Citește și: Divorț bombă în showbiz! What’s UP și Simina au divorțat după 9 ani de relație

Acum două luni Claudia Pătrășcanu a mai postat un mesaj de acest gen pe contul său de pe o rețea de socializare. Aceasta era extrem de dezamăgită de căsnicia ei și a vorbit despre abuzul emoțional la care se supun foarte multe femei în zilele noastre. Iată postarea:

Fosta cântăreață Claudia Pătrășcanu are doi băieți și este căsătorită cu Gabi Bădălău din anul 2015. Se pare că aceștia nu au un mariaj prea liniștit și craiul de Dorobanți îi face viața grea soției.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top