Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Scorpion Participă la activități de grup

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Scorpion. Perspectiva asupra vieții este pe cale să se schimbe. Mediul în care trăiești sau lucrezi poate să se schimbe, de asemenea. Atitudinea este totul acum. Scopul este să fii pozitiv fără a sări însă calul. Ascultă-i pe cei din jur și ia în considerare perspectivele lor. Ferește-te să mergi la extreme. Acum este un moment ideal pentru reluarea relațiilor de toate tipurile, inclusiv cele romantice. Participă la activități de grup, nu este nevoie să mergi singur, este mult mai bine să înveți cum să lucrezi cu ceilalți.

Evenimentele sociale și întâlnirile de grup sau de club te-ar putea ține ocupat în această săptămână. Dacă ești implicat în vreun comitet, este posibil să ai mai mult de lucru decât partea ta de muncă. Și dacă alți oameni văd că îți place să muncești, ar putea să adauge la volumul de muncă ceva în plus, dacă nu te împotrivești. Totuși, este un moment minunat pentru colaborare, iar eforturile tale pot fi foarte productive chiar dacă lucrurile durează puțin ca să se realizeze.

Luna în Gemeni în Casa intimității și a psihologiei, a moștenirilor, vineri ar putea fi destul de emoționantă și s-ar putea să fie perfectă pentru o seară specială. Indiferent dacă ești îndrăgostit sau într-o legătură pe termen lung, aceasta poate fi o noapte de neuitat. Dacă te întâlnești cu  cineva pentru prima dată, încredete în instinctele tale.

Pe măsură ce accentul se deplasează spre zona spirituală, vei avea șansa de a face conexunile între evenimente și a înțelege ce se întâmplă. Te va ajuta mult și dacă vei fi dispus să discuți anumite lucruri.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Scorpion Relațional

Schimbarea îți iese în cale. Exprimă-ți pasiunea și folosește aceste schimbări în bine. Atitudinea pozitivă va fi contagioasă, ducând la succes și fericire în relațiile tale. O perspectivă calmă îți va servi bine, așa că păstrează-ți mintea deschisă. Unele obligații stabilite recent pot fi ușor cimentate cu deschidere și încredere. Simți o dorință de conectare acum, așa că fii activ în comunitatea ta. Acest lucru se va dovedi rentabil pentru tine, personal și profesional. Ai încredere în tine, dar și în ceilalți.

Energia explozivă care vine dinspre careul Marte-Jupiter la mijlocul săptămânii este minimă, dar poate avea efectul unui pumn. Solicită părerea unui prieten dacă nu ești sigur ce se întâmplă cu adevărat.

Te afli pe aceeași pagină cu emoțiile pe care le-a adus luna plină din Pești de la sfârșitul săptămânii trecute, în special în ceea ce privește persoana visurilor tale. Subconștientul te poate duce la sufletul pereche dacă ești atent la semne.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Scorpion Profesional

Te lupți cu tărie pentru punctul tău de vedere, încât refuzi cu obstnație să asculți celelalte puncte de vedere prezentate. Ești mai aproape de o decizie decât crezi. Cheia este să găsești asemănările și nu diferențele din perspectiva ta.

Începi să-ți dai seama că ai mai multă capacitate și determinare decât credeau ceilalți. Este timpul să te iei în serios lucrând la o strategie care îți va aduce la viață, visele. Familia ți- ar putea critica cele mai recente planuri de carieră, dar nu îi lăsa să se amestece în problemele tale. Fii încrezător în tine și în profesionalismul tău.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Scorpion Financiar

Ești chemat să te ocupi de datoriile care le ai. Trebuie să participi la orice îți datorezi și ție, însă. Asumându-ți mai multă responsabilitate, ajuți orice problemă să se rezolve mult mai repede decât dacă ți-ar lua ca să ignori notificările și mesajele telefonice. Între timp, accentul pus pe casa vieții și a trecutului, te ajută să îți recuperezi abilități uitate, care pot fi folosite pentru a câștiga mai mult pe termen lung.

Unele elemente esențiale ale vieții tale sunt pe cale să se schimbe. Atitudinea și perspectivele tale despre viață vor fi revitalizate. Abordează situațiile cu o minte deschisă și permisivă și nu permite încăpățânării să preia controlul. Evitați să luați deciziile impulsive. În schimb, solicită sfatul colegilor. Un profit neașteptat poate ateriza la picioarele tale. 

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Scorpion Sănătate

Alimentația pare să fie foarte importantă acum. Universul sugerează că trebuie să analizezi acest lucru cât mai atent, dacă îți convine dieta, dacă ai nevoie să iei mai multe suplimnte alimentare, dacă mănânci sănătos sau pe apucate orice îți cade în mână. Problemele digestive te-ar putea determina să reflectezi la ceea ce mânânci și de ce.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top